打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對現時既網遊非常心淡(更新左兩隻本人最愛既OG評價)

彩虹冒險呀T_T
回復 支持 反對

彩虹冒險 E個GAME根本食唔到$= =
D金高角根本可以唔洗買= =
D卡又易拎........

做左咁耐都係錦嫁啦....再出又食唔到$又再汁過- -
雖然我都好LIKE E個GAME 技術GAME
之前我777打111裝都唔夠打= =
技術GAME好正 但食唔到咩$...CSO 高達個D係玩裝玩點
回復 支持 反對

我同樓主一樣都係要求多多
唉. 依加冇乜網遊岩玩-.-
轉左行去玩PC
回復 支持 反對

瑪奇同 fs(free style) 係我玩得最耐既 game
回復 支持 反對

的確e家既網遊真係好悶= =
e家玩緊台灣勁舞 hea下
回復 支持 反對

其實你都幾高要求,E家D GAME係咁既啦
回復 支持 反對

manng1015 發表於 30-7-2010 16:41

雖然我都覺我係高要求,  但係我覺得依家OL 係退步緊

由一開始 魔力 彩虹 魔獸 勁舞團-> hp sd (有錢勁好多)-> 機械式online(有錢玩哂)

無左以前果種合作(有部份有 , 不過亦要加上商城既物品先可以勁) - 玩家與玩家既交流(而家ONLINE除左公會內 , 叫組隊升等同世頻買賣之外 , 我諗都無乜交流). 換黎既係自動化操作同埋與PC GAME無得比既畫質

我所指既交流唔只有幾句對話 同埋組隊內 叫人食水 叫人打邊隻 叫人用咩技果啲 , 係玩家同玩家可以真心交友(不止係公會入面) , 唔只剩係傾遊戲野.
而現存黎講 同以我睇咁多隻GAME黎講 , 得勁舞. 魔獸. 魔力我諗有做到 , 誇公會既真心交友 ,  
但係又有人會講 乜乜RPG 都得啦. 我可以講 , 依樣野係勁舞同魔力黎講唔只係高LV既小圈子先做到 , 就連低LV既玩家一樣有機會結識到唔同既朋友

加上 人無要求係永遠都唔會進步. 希望佢地快啲醒 , ..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

試下玩家wed game啦,最佳推介,wed game
Puyola 發表於 30-7-2010 18:23

岩岩試左.. 剩係玩戰略又唔係太岩我. Travian我之前都試左 做左新手任就del左帳--
回復 支持 反對

manng1015 發表於 30-7-2010 16:41

就係呢種心態依家d online game一隻比一隻差
回復 支持 反對