打印 上一主題 下一主題
收起左側

放2狂百變acc (21/9 更新)

放全百變ACC,16個尊,仲有220幾億經係身
秘文:2把武器乾坤,肩金火,衫乾坤,腰九轉,手鎖心,鞋混淆,馬鞭地煞,褲2條天罡同八卦
強化:6件裝紅強,馬鞭同濮2金頭紅強
裝備:一套從三武官重甲,一套從三文官重甲,一套從三文官輕甲,介子,頭,馬鞍大部份已有
武器:1把紫弓紅強,1把紫鉞紅強,1把紫扇6階金強,1把紫杖,另外仲有戟紅強,盾金強係倉
稱號:未有跑商紫稱,玄鐵藍紫稱,75藍紫稱,78紫稱,名師稱去到高級名師,其他有能力稱號已有
地區聲望:4個10萬,其他全5萬
名望:120萬,有齊附傷同防王爵章
寶物:青龍証,朱雀証,白虎証,金木水火土都各有4-5件以上,大部份成長+3,有大吳金令,大吳司南x2,和弦琴,仲有200個國戰獎章係身
名馬:一隻6.5馬真火龍赤兔,一隻6.3馬爪王,3紫強1金強
戰魂:3轉洛神雙11技
其他:3張青龍符,3xx粒皇榜藍任(夠晒改版玩新兵種)

有意思,日頭可加我MSN傾出價 msn : dannyclock@live.hk. 夜晚可以直接上GAME搵我
回復

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

大約幾錢到?
回復 支持 反對

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

我都想買~~~幾錢?
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我有興趣,pm了你.
回復 支持 反對

放幾錢左右呀??
回復 支持 反對