打印 上一主題 下一主題
收起左側

**最新!三點式事項!已關閉”終極”問卷!請留意新版規**

關閉 [複製鏈接]
Q.1:你認為應該廢除OR不廢除版規7A?
廢除
Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?(不少於12個字)
廢除之後可以令會員貼多d圖,有時有d會扣分,又唔敢貼。再者三點式個人認為
是唯美的一種,不應因為成人圖片的偏見而限制
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少於9個字)
擴寬7A。不要一些意識 性 的圖,例如游衣show呢d 就可以
Q:4:如廢除了版規7A,你覺得會令唯美區的影響大不大?
不太,相信版主會繼續打擊不合規圖片,如成人圖片

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
[H]黑妹 + 7 感謝參與!很好的意見^^

查看全部評分

回復

原帖由 搞搞野 於 2007-5-7 17:57 發表
應該
Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?(不少於12個字)
三點式是特顯她另一的唯美,而不會局限於某一定的程度,令唯美區更添多種的美態欣賞
Q.3:如不廢除版規7A,你會有 ...

非常好,非常中肯的意見^^THX

原帖由 七夕緣 於 2007-5-7 18:06 發表
廢除
廢除之後可以令會員貼多d圖,有時有d會扣分,又唔敢貼。再者三點式個人認為
是唯美的一種,不應因為成人圖片 ...

謝謝你既意見^^THX

回復

黑妹._.

這裡交給你了
回復

頭像被屏蔽

Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少於9個字)

Q1:廢除
Q2:廢除後 可以有更多人貼美麗的照
Q3:不能有18+圖 只能3點式
Q:4 影響不多大

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tiu_mark + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

強烈要求廢除
第1:著三點式可將女性的"美"發揮到最大,可以吸引更多人來唯美post野同欣賞
第2:色情和性感差得遠,前者會令大家覺得樂古係壞討論區,但性感會令人覺得它有女性最美的一面
第3:請用正常的眼光看泳裝美女吧,莫非你唔到海灘泳池游水?請唔好咁拘泥吧!
第4:我d post一向例不虛發(看我帖與分的比例就知,唯美iq版成版大拇指),搵d令女搵得咁辛苦黎支持樂古唯美,卻成為7a既扣分"希"生品...

評分

tiu_mark + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

原帖由 tiu_mark 於 2007-5-7 19:29 發表
黑妹._.

這裡交給你了

嗯~唔駛!大家也有責任啊^^

原帖由 不亞|風 於 2007-5-7 19:32 發表

Q:4:如廢除了版規7A,你覺得會令唯美區的影響大不 ...

感謝你既意見^^

原帖由 ☉_☉魔鬼ソ騎士 於 2007-5-7 21:01 發表
強烈要求廢除
第1:著三點式可將女性的"美"發揮到最大,可以吸引更多人來唯美post野同欣賞
第2:色情和性感差得遠,前者會令大家覺得樂古係壞討論區,但性感會令人覺得它有女性最美的一面
第3:請用正常的眼光看泳 ...

我也明白你既用心和努力~
所以這就是我今次發起投票和集合會員意見既真正用處!...^^

回復

不廢除 但可加大最多幾多張 例10張
廢除了 我想呢度變左好多貼都係三點式
可加大最多幾多張   例10張
我覺得影響好大 但係多三點式可增加人流呢

評分

[H]黑妹 + 5 感謝參與^^

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
      應該

廢除可以令大家無咁以俾人扣分!
      唔廢除就不如開個成人區吧
      當然大啦,會增加多d人貼圖和欣賞

評分

[H]黑妹 + 5 感謝參與~^^

查看全部評分

回復

廢除
Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?
廢除之後會多左人貼圖 比我地多d來,唔洗日日無新post..
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..
不廢除的話 我覺得可以增加貼圖的數量同d圖唔可以令人覺得色情
少少影響,d圖無以前咁好

評分

[H]黑妹 + 5 感謝參與^^

查看全部評分

回復

應該廢除啦....

廢除左~咁樣先會多d好照片睇..
除左樣貌!身材都應包括在唯美內既.三點式正常啦
唔係裸露就唔會係三級啦..

如果真係唔廢除...那只好開個分版= =""一個貼較為性感水著類既
呢度貼番正常睇令女相既囉....

Q:4:如廢除了版規7A,你覺得會令唯美區的影響大不大
應該唔會好大....貼三點式有其他錯覺
只能話係個人既問題...==..如果係個人問題...
廢唔廢除都一樣有

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
[H]黑妹 + 7 非常好的意見!謝^^

查看全部評分

回復