打印 上一主題 下一主題
收起左側

第二次 版主民意調查『你滿意版主的表現嗎?』(填問卷可以加分)

1.有d比較少嘅同比較是旦果d可以唔洗加分
   而貼得比較多果d就可以多d分
2.重貼果d唔好加分...如果少少就冇所謂
3.tiu_mark都做得幾好^^
4.唔係好想...因為都幾麻煩

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tiu_mark + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

1.有人貼d已經多次貼過既圖或當個貼有80∼100%都貼過既圖可以考慮扣少少分

2.沒有因為我覺得版主們管理得幾好

3.兩個版主都咁鍾意

4.唔想,因為怕自己管理不善。比其他人反

評分

查看全部評分

回復

原帖由 CheckMate@God 於 2007-4-29 05:52 PM 發表
1)一天一個貼實在不夠用
2)會員用字問題有侍改善
3)大公無私的版主
4)無能為力,自問沒本事

1) 一天一貼已經可以了,如果一天三個會引來呃post 潮!

回復

1 無咩 因為我覺得版主管理得幾好
2 如果差唔多既post 唔好加分因為可能係佢係其他post copy出黎
3兩個都咁好
4唔想 因為無咁多時間,加上自認無本兩版主做得咁好

評分

查看全部評分

回復

1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?
加發貼量
2)你對本版的有什麼意見?
重貼果d唔好加分
3)你最喜歡那位版主呢?
黑妹, tiu_mark
4)你想不想做本版的版主??
唔多想,我好少係呢個版

評分

查看全部評分

回復

應該多留意回復會員,有時有些會員呃post
雖然我唔係成日黎呢個版,但係我見到呢個版無咩得別事發生,一切都好好,努力
無分,只要邊個版主有做過野,為樂古出過力,我都咁喜歡
想就當場想喇,但我覺得自己仲未夠資格,做版主係好大責任
我自問自己仲未夠好,所以暫時唔想

評分

查看全部評分

回復

我覺得有d人貼得多相應該加多d分
回復

俾D著情分 唔好減得太嚴
沒有什麼意見
版主沒有誰最喜歡
做版主扣了人分 可能會俾人罵@@都係唔好

評分

查看全部評分

回復

小D+d重貼
最好+多d fun 其他人有動力
最love是你tiu_mark
4)你想不想做本版的版主?
no

評分

查看全部評分

回復

扣少d人分-_-/d人貼得多圖既加多少少分@@
依家已經唔錯
個個都咁鍾意:lol
有既我都想嫁

評分

查看全部評分

回復