打印 上一主題 下一主題
收起左側

你對本版版主的評分是..!?

關閉 [複製鏈接]
我覺得幾好牙-0-
又冇人係度搗亂
又冇人投訴....
管得唔錯-0-

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
tiu_mark + 2 有感想

查看全部評分

回復

都ok+
 有做野,,又真係做到野,,
         唔錯唔錯,,支持版主..

評分

tiu_mark + 2 有感想

查看全部評分

回復

我覺得E個版主都算好嫁啦= =""
不馬比比開e個post呀

不過做得好好
支持你XD

評分

tiu_mark + 2 感謝參與

查看全部評分

回復

原帖由 [H]黑妹 於 2006-12-11 17:22 發表
雖然平時唔多見另外兩個版主~!
但相信應該有特別理由啊~~但...
如果時間方面真係出現問題的話~..
建議掉配人手了~~..:handshake

另外既就係要讚一讚tiu_mark版主了!~
應加分的就加..~應扣的就 ...

好,,,你寫得很好!
拍馬屁拍得很好!
建議掉配人手了

你早就跟這個版的版主計劃好了嗎?
將依個版主講到天上有地下無
拍下馬屁就加7分!哈哈
tiu_mark這位版主狂加你分當然是最好啦
應加你分就加,應扣人分就扣
唔錯唔錯的感想啊,
唔怪得申請版主這麼順利!!
恭喜你啵刷鞋版主!
(不願接受批評的隨時可以扣分)

評分

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
原帖由 [H]黑妹 於 2006-12-14 12:24 發表

綜合版~..好似有少少爭執!~~..令大家麻煩了~對不起唷..
不過壇主很像還沒有消息喎@@""難道我.......已失敗??

恭喜黑妹升了版主喔

不過會員評語的字眼...要改善改善
良好的評語可以加分獎勵喔

回復

自9月中以來 常常只看你在管版
處理事情既手法同方式都唔錯._>
但係見你同會員溝通唔係好夠
你開依個POST絕對係明智既選擇( )

評分

查看全部評分

回復

原帖由 樂古無聊人 於 2006-12-16 09:57 AM 發表

好,,,你寫得很好!
拍馬屁拍得很好!

拍下馬屁就加7分!哈哈
唔錯唔錯 ...

閣下是否誤會了= =?

原帖由 無雙亂舞 於 2006-12-16 11:47 AM 發表
自9月中以來 常常只看你在管版
處理事情既手法同方式都唔錯._>
但係見你同會員溝通唔係好夠
你開依個POST絕對係明智既選擇( )

其實置頂有二個區會員可以發問的= ="

不過好像沒有人發表意見........

ps:我也想和溝通溝通= ="

回復

我畀4分呀..冇滿分係因為較少o黎唯美區..不過見你冇乜畀人投訴,,我諗你應該有過人之處o既..

評分

查看全部評分

回復

原帖由 Hinton 於 2006-12-16 12:21 PM 發表
我畀4分呀..冇滿分係因為較少o黎唯美區..不過見你冇乜畀人投訴,,我諗你應該有過人之處o既..

那麼以後要經常來喔^^"
回復

原帖由 樂古無聊人 於 2006-12-16 09:57 發表

好,,,你寫得很好!
拍馬屁拍得很好!

拍下馬屁就加7分!哈哈
唔錯唔錯 ...

um...謝謝你既評語!我亦會接受的~
但我認為不需要跟你解釋這麼多...
um...另外..其實唔需要話你知我都講比你知了...
其實係一個月前我是申請當會員自貼區的版主..
可惜那邊人手已足夠...才給會員自貼區的版主題出叫我嘗試申請唯有美麗區!!
你所說的一下子很容易就可以當版主是因為拍馬屁的話..我覺得不用跟你解釋=.="
在我未當上版主之前...~我在唯美的表現也不算差..也不叫好...
但問心...我真的沒有犯過唯美的版規..!只懂不段發貼...~
難道這樣都要扣我分嗎??..怎樣說也行不通吧!!..
若你有不滿我當這兒的版主...~請你到投訴區吧 我不介意...!
但我知道自己問心無愧就行了......

((這都是我少少的感想...!~若果說話上有什麼得罪..請多多見諒))
回復