打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 致所有玩家(吾包括converse)

關閉 [複製鏈接]
之前我唔小心撞到佢 佢自己講嘈又入我數話我嘈先好彩有影相
wengabc 發表於 26-12-2009 14:30

唔小心,姐係撞到啦weng,你唔撞到我,我點會嘈你xd
你要明唔小心撞到唔係大曬
我撞到人夠可以講唔小心,咁又點
回復 支持 反對

converse係咁架喇。
佢既行為令人好唔開心。
kalong196 發表於 26-12-2009 17:13

咩行為,你撞到我仲要條我媽媽,我回敬返你
令你唔開心呀,白痴
回復 支持 反對

花島楓月 發表於 26-12-2009 17:49

咁你都幾唔小心bo._." 我之前撞你你都係度嘈 我撞你就嘈 你撞我有冇嘈呀 我講句sor你都係度嘈嘈嘈 人地話你小學雞 不過你係中一生姐... form one仔 a_a 不過行為都係primary chicken既行為..
回復 支持 反對

咩行為,你撞到我仲要條我媽媽,我回敬返你
令你唔開心呀,白痴
花島楓月 發表於 26-12-2009 17:50

自己講返自己既行為... 自己改返好先講其他人啦~_~ 唔好諗住知我個名就係度嘈嘈嘈... 我要知你個名都好易 不過我唔想知姐... form one仔....
回復 支持 反對

con屎係咁架啦-.-
小學雞呀ma...
算啦星雪..
yikhei1 發表於 26-12-2009 12:34

你講錯啦- - con屎係form one仔- - 不過行為都係小學雞..
回復 支持 反對

自己講返自己既行為... 自己改返好先講其他人啦~_~ 唔好諗住知我個名就係度嘈嘈嘈... 我要知你個名都好易 不過我唔想知姐... form one仔....
hinztse 發表於 26-12-2009 18:08

我e+無吊人阿媽啦form two哥哥仔
ic,名姐,上網好易搵,無咩所謂,你搵到我個名咪放上黎樂古同大家分享囉
我無咩所謂,人人都有個名,知你個名同講出黎有咩問題,唔通番到學校,同學,老師
叫你英俊少年咩,你唔好搞到我笑先得架
哥哥仔
岩,我以前的確係膠,咁又點,最起碼無拉埋d無關係既人落水
某某人渣做完錯事,愛佢有咩問題,大把人鐘意吊人阿媽,e+做錯字既只係傻培
愛佢咪愛佢,有咩問題,你咪開曬大頻上曬各論壇,登埋報紙唱我囉,我就無所謂
你就慢慢唱我囉
回復 支持 反對

[quote]
咁你都幾唔小心bo._." 我之前撞你你都係度嘈 我撞你就嘈 你撞我有冇嘈呀 我講句sor你都係度嘈嘈嘈 人地話你小學雞 不過你係中一生姐... form one仔 a_a 不過行為都係primary chicken既行為.. ...
hinztse 發表於 26-12-2009 18:06 [te]
你講句sor我點樣嘈你法,可能d野太耐我唔記得,你有證據咪放上黎
有證據我會認錯,我唔會好似傻培咁 咁銀多藉口
錯就要認,打就要企定定
你攞d證據上黎
我柒con做錯一定會認
證據幾時放上黎由你話事
就係咁簡單
回復 支持 反對

關PO 好野

又有得呃+1~

關貼

關貼第2行

關貼第3行
回復 支持 反對

converse
我吾係想罵你..
但係你吾好再咁講野
你吾撞人
我當然吾會做d咩
不過如果你係個d講得出做得到既人(以暴易暴)

我會盡一切辨法
令你卷成一團
用比較圓滑的方式
離開我既視線範圍

希望大家吾好對特快有偏見咁cap圖
係佢係真係好過份 你地接受吾到先好cap
我絕對吾想失去一位隊友
回復 支持 反對

花島楓月 發表於 26-12-2009 17:49

我唔小我詅住打sor 但係係你講要嘈先我先唔打sor我之前撞到蟋我都係大頻同蟋講返sorry

回復 支持 反對