打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 周杰倫 挑機啦!

關閉 [複製鏈接]
撞完人就話人廢,咁我倒返轉頭撞返你地,唔通我又話你地廢?

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3744143&extra=page%3D1 ←麻煩你哋睇完哩個Post先再講清楚啦[[onion_48]]

你哋識得打橫入灣?,睇你哋個款都唔 ...
杜亞斯 發表於 10-9-2009 18:00

乜你要飄入彎?  我地噤左J制係彎尾等緊你啊
識得打橫入彎都冇用   因為係光線會炒[[onion_08]]
回復 支持 反對

撞完人就話人廢,咁我倒返轉頭撞返你地,唔通我又話你地廢?

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3744143&extra=page%3D1 ←麻煩你哋睇完哩個Post先再講清楚啦[[onion_48]]

你哋識得打橫入灣?,睇你哋個款都唔 ...
杜亞斯 發表於 10-9-2009 18:00
打橫抬你出光線就識^_^仲有睇電影 洗唔洗上埋腦呀?
回復 支持 反對

86代表--????  洗車ja wo 佢
回復 支持 反對

係阿,你點知我睇真人版睇上腦,光線係可以做到打橫入灣,你唔好同我講,你唔識打橫入灣

抬我出光線?撞到人借lag機做籍口就話抬人出光線,咁你撞其他人,咪抬埋佢地出光線

哦,唔怪之得光線咁小人玩啦,但係我唔會比你屈到a_a,光線我會一路玩落去[[onion_31]]
回復 支持 反對

-.-" 你覺得現實既86有咁勁嗎..
回復 支持 反對

86代表個病又發作~又痴線喇v__________v
回復 支持 反對

好喇   STOP  全部人唔好再煩
我費時人地又話我地乜  費時燒埋黎我地個搭
回復 支持 反對

光線無86的
果架叫JE98
周杰倫你年光線架系JE98都讀錯
仲話咩86迷啊
翻去汁大牛屎啦
回復 支持 反對

慘囉..原來你一路都唔知光線有版權問題係無錯係AE86,但係佢版權問題所以先改JE98,你唔係唔知丫

我玩光線玩左幾年,我玩光線果時,港版都未封測

光線入面大部份車用假名,舉例你渣GTR,唔通我又串你果部唔係GTR黎係S-line?
回復 支持 反對

光線無86的
果架叫JE98
周杰倫你年光線架系JE98都讀錯
仲話咩86迷啊
翻去汁大牛屎啦
stupid0879 發表於 10-9-2009 19:05

傻仔~
你唔知je98
就係ae86呀
你咁連開7人車都冇資格呀~.~
仲玩車game~
回復 支持 反對