樓主: smallken1234
打印 上一主題 下一主題
收起左側

♥♥[#3 4/9]哭了~才發現自己真的受傷了 [#3 4/9]

樓主,我覺得,你地跟本就係2邊都有錯....
既然係甘,你不如主動少少,挽救呢個局面...
可能我地好希望個女仔會點會點,你驚佢會反感.但係我地大家都諗盡所有野去幫你,點解你自己偏偏係到講咩唔好逼佢,冇人逼個個女仔,大家只係鼓勵你去努力,點解你唔可以努力下...
係呀...冇左既時候大家都識後悔,但係有用咩?後悔只係一個浪費時間,自暴自棄既做法......
william講得岩,如果個女仔唔係留有餘悸既話,佢冇必要打甘多野同你解釋,什致,佢連睇呢個帖既必要都冇....你有冇諗過,佢可能等緊你呢?係,佢已經有令一個,係佢唔岩,但係,你有冇諗過,你可以比個個男仔做得更好....
不如甘呀,同你講樣野,我中意既個個女仔,係琴日,係我,一手將佢對我既關心,摧毀左,我竟然發佢脾氣,我依然咩都冇做,我今晚都會去挽救呢個局面....
我好期待,你會盡力追番個女仔,我期待你既答案係:"我盡左力,但係都係得/唔得"
記住,盡左力,無論結果係點,都唔緊要,重要既係,你有冇盡力...
可能有d野講左你唔中意,以上如有得罪,請多多見諒m(_ _)m
但係無論點,我地呢班會員都會支持你;D
回復 支持 反對

你好;>見到你呢個p0;
我不由自主申請左個ac同你傾
我明白..一份令人刻骨銘深既愛情好難忘記.
既然吾錯都錯左..但我覺得..佢都係仲愛你;
只係壓制自己吾再愛你; 因為你係曾經傷佢既人.
就等時間沖淡一切** 等佢吾再愛令另既男人;.
可能就會番番去你身邊.. 果個男仔應該係佢為你失意既時候一直幫注個女仔.
忘記..我知道好難;; 但係希望你可以嘗試 be happi.
回復 支持 反對

如果佢真係愛你..
就真係會等你..
唔會搵第二個啦
妹仔仔 發表於 19-7-2009 03:52

46# smallken1234  
我都係個句,我唔相信2年多既感情話咁易冇!
如果有心等既,我相信一定會等;佢唔想等既,就會有好多藉口!
同埋你所講既野,你自己發唔發覺多數係偏幫住佢架呢? ...
william45678 發表於 19-7-2009 09:01

我唔知丫-_-

43# smallken1234
唔好總係把所有既責任都攬曬上身得唔得?!
你甘心甘等佢嗎?
大家都努力甘發帖幫你打氣,點解你只會等?!
你寧願個女仔等你,你覺得咩都唔做,得個講字有用嗎?
真係好唔想聽到你只係話係你既錯,又話咩 ...
佐野大大 發表於 19-7-2009 10:46

maybe我份人比較自責啦~_~

佢已經講得好清楚

所以只好等..但係我"等"唔代表我唔會做任何野

我都會默默咁為佢付出

對!
如果你真係鐘意佢,
樓主你就努力追返佢喇!
建議做d有心思既野
例如:摺520粒星星(紙條寫上你想同佢一齊既字句)加1封話佢知你對佢點既信!
derekchan 發表於 19-7-2009 12:41

嗯嗯..多謝你既意見~_~

樓主,我覺得,你地跟本就係2邊都有錯....
既然係甘,你不如主動少少,挽救呢個局面...
可能我地好希望個女仔會點會點,你驚佢會反感.但係我地大家都諗盡所有野去幫你,點解你自己偏偏係到講咩唔好逼佢,冇人逼個個女仔,大 ...
佐野大大 發表於 19-7-2009 13:40

我明..我會盡力嫁啦..即使結果可能會失敗

無論點都好

真係好多謝樂古既人比我既意見=]

你好;>見到你呢個p0;
我不由自主申請左個ac同你傾
我明白..一份令人刻骨銘深既愛情好難忘記.
既然吾錯都錯左..但我覺得..佢都係仲愛你;
只係壓制自己吾再愛你; 因為你係曾經傷佢既人.
就等時間沖淡一切** 等佢吾再 ...
占jai` 發表於 19-7-2009 14:16

聽過一句話"忘記一個人需用上一生既時間"

我明白到忘記一個人的確好難好難

亦都好痛苦

現時呢一刻...我會默默為佢付出..直至有一日我可能會忘記左佢

即使後來既結果會係點..我都會盡力

另外..我想每日都係個壇到打d感想

因為一日一日咁過...有好多感覺想講出黎

但係又唔知有咩地方可以講...每日訓教前就不斷諗...好辛苦

所以我想咁做
回復 支持 反對

希 望 你 可 以 搵 個 更 好T^T
回復 支持 反對

我唔知丫-_-

佢已經講得好清楚

我都會默默咁為佢付出

...
smallken1234 發表於 19-7-2009 18:17

希望你可以追返佢...我一定會支持你
回復 支持 反對

囧 我也哭了一滴的眼水! XD
實在太感人- -..所以話呢.
要珍惜身邊既一切..唔爭取就冇咖啦..到時後悔都黎唔切
所以要愛就要勇敢D -_-+
今場當賣個教訓.始終都係分開.呢個係事實.
可能一齊返未必係一件好事.反而可能更加傷對方
回復 支持 反對

我唔知丫-_-

佢已經講得好清楚

我都會默默咁為佢付出

...
smallken1234 發表於 19/7/2009 18:17

我好期待樓主你既感想,我地一定會留守係呢度.v.
回復 支持 反對

我好期待樓主你既感想,我地一定會留守係呢度.v.
佐野大大 發表於 20-7-2009 09:24

多謝你

我見到你個簽名好感動

囧 我也哭了一滴的眼水! XD
實在太感人- -..所以話呢.
要珍惜身邊既一切..唔爭取就冇咖啦..到時後悔都黎唔切
所以要愛就要勇敢D -_-+
今場當賣個教訓.始終都係分開.呢個係事實.
可能一齊返未必係一件好事.反而可能更 ...
★靈儀…* 發表於 20-7-2009 03:34

經過今次我痛苦既經歷..我會嫁啦=]

希望你可以追返佢...我一定會支持你
derekchan 發表於 19-7-2009 22:11

多謝支持=]
回復 支持 反對

失去左就失去左..
我都試過...
E加我都未好返...
振作呀!!!
回復 支持 反對

樓主...我同你身同感受...雖然人物地理唔同...但過程都係一樣....我暗戀左個女仔4年
我有問過佢有冇中意我  佢話有...可惜我太差勁..沒膽沒勇氣....如今佢做暑期工識左個男仔
兩星期後同左個男仔一齊....我同你一樣咁後悔.....咁傷心....又係對住佢送過比我既野喊
回復 支持 反對