打印 上一主題 下一主題
收起左側

→→7月13日...傻傻呆呆的大小姐....下年再見

既然人地已經有男朋友 你就應該放棄吧~~尋找第二個啦
否則最後傷害的始終是你自己
一.做朋友 咩都唔好想
二.朋友都做唔成 以後唔好見
回復 支持 反對

既然人地已經有男朋友 你就應該放棄吧~~尋找第二個啦
否則最後傷害的始終是你自己
一.做朋友 咩都唔好想
二.朋友都做唔成 以後唔好見
[S]andrew1111 發表於 19-5-2009 20:44

尋找第2個...她那種性格..很少有的.... 由我小學升上黎第一次見

依家唔係話搵就得...仲要有感情....
回復 支持 反對

尋找第2個...她那種性格..很少有的.... 由我小學升上黎第一次見

依家唔係話搵就得...仲要有感情....
綠茶乂俊 發表於 19-5-2009 20:51

世界上有咁多女仔  點都有合你心水既.__."咁睇 會好一些
回復 支持 反對

樓主唔好傷心.搵個第2個
回復 支持 反對

不知天高地厚的傢伙看不過眼地來發個建議

樓主現在第一時間去阻止他,
說出以下理論
---------
你唔應該接收
因為無人敢定你依段情係咪長久
而且你所謂男朋友要求左好多次要同佢...(消音)...
好有可疑係因為你靚,想得到你先同你一齊
話唔定...(消音)...之後
佢會立即拋棄你,到時後悔想返轉頭就無可能
如果你真係咁幼稚,咁容易上佢當嘅話
到第時你會〔貶值〕
所以聽我勸告,唔好做返唔到轉頭嘅事
--------------------
雖然很缺.....但對於那種要求發生婚前性行為的人
我是很厭惡....
樓主,
拆散一對情侶的方法
是〔令雙方互相猜疑〕
回復 支持 反對

不知天高地厚的傢伙看不過眼地來發個建議

樓主現在第一時間去阻止他,
說出以下理論
---------
你唔應該接收
因為無人敢定你依段情係咪長久
而且你所謂男朋友要求左好多次要同佢...(消音)...
好有可 ...
atvexe 發表於 19-5-2009 21:03

thx你先.....   不過我知道佢地感情很好...呢樣係真的...
.......可能我睇化左...不過我個心仲係好難受...............
.第一次鐘意人 去到呢種程度....我未試過...................

做返朋友...我諗冇乜可能...因為就算我同佢講野...依家唔會好似前咁開心....

用林峰首歌來形容.... (愛在回憶中找你)

如果可以恨你 全力痛恨你
連遇上亦要躲避
無非想放下你 還是掛念你
誰又會及我傷悲
前事最怕有人提起
就算怎麼伸盡手臂
我們亦有一些距離

=========================

拆散一對情侶...我會覺得自己好賤..
只能怪自己冇能力去爭取
回復 支持 反對

thx你先.....   不過我知道佢地感情很好...呢樣係真的...
.......可能我睇化左...不過我個心仲係好難受...............
.第一次鐘意人 去到呢種程度....我未試過...................

做返朋友...我諗冇乜可能.. ...
綠茶乂俊 發表於 19-5-2009 21:12

要唱,請遲些才唱
所謂的喪家犬,就是你
拜託樓主去照一照鏡
看看你的自信去了哪裹,信心又去了哪裹
請不要一個人裝成看化了,卻偷偷躲在一旁以悲為吃、以淚為飲
如果你不嘗試,就認為失敗,那你終身也是一個失敗者
因為你將自己出賣了
既然明知不可能,那就不如放手一拚
你嘗試失敗後帶來一時的失望
但你連試也不試是帶來一世的遺憾
如果你願意負上〔一世的失敗者〕
最低限度也要阻止他們
回復 支持 反對

要唱,請遲些才唱
所謂的喪家犬,就是你
拜託樓主去照一照鏡
看看你的自信去了哪裹,信心又去了哪裹
請不要一個人裝成看化了,卻偷偷躲在一旁以悲為吃、以淚為飲
如果你不嘗試,就認為失敗,那你終身也是一個失敗者 ...
atvexe 發表於 19-5-2009 21:32

thx你先...我聽日搵機會 去試下....
回復 支持 反對

她幾歲@@?
你sms提提佢未成年做愛係犯法
再拖多1-2年慢慢追啦...
惟有係甘,but你下年會考,自己睇住啦
唉...
愛真係一種令人摸不著頭腦的情感
回復 支持 反對

她幾歲@@?
你sms提提佢未成年做愛係犯法
再拖多1-2年慢慢追啦...
惟有係甘,but你下年會考,自己睇住啦
唉...
愛真係一種令人摸不著頭腦的情感
hk021178 發表於 19-5-2009 23:15

17歲 就快18歲....... 你話要拖1~2年... 結埋婚...
回復 支持 反對