打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 可憐ge真聖2世

回復 9# 的帖子

可能我誤會左啦.你何必咁勞氣呢?我都唔知道發生咩事....
我都有叫樓主你解釋清楚.我都只係提出我既不明之處.
咁都要咁大反應....
回復 支持 反對

e個post係唔係回應之前果個無相既post的?
點解要開新post既?
又有人呃post?PP有開個post咩?我搵唔到喎...
樓主可以話比大家知係邊個區或者邊個論壇嗎?
幾時有人好肯定咁講過真聖係果個COMPAQ?
係樂古入面的嗎?
我只係見過貼圖區入面有張"真聖"寄信騷擾pp既相比人post左上去.
e家既然"真聖"比人爆左ac喇,即係咩野都係可以當係爆佢ac果個人做架啦,
"真聖"報左警未?比人爆ac同賣ac兩個過程可以咁快完成,真係好利害,
效率好高...能夠比人爆完ac可以咁快決定退出,仲咁快有買家.佩服.

唔講咁多野住
先睇左你自己係巨商性騷擾事件,, 性騷擾完人仲要恐嚇人 ! 大佬..呢D野可唔可以報警架呢-_-!? 呢個post ge回覆先
樓主d圖好亂但都好過冇圖 ,既然冇證據都可以亂屈
有相可信性好似高d
...就即管信下啦
我都有d圖,遲d 再post上黎同大家分享下個真聖二世係個咩野人.
但可惜我唔識post相.樓主可以幫幫我嗎?
我係舞淺靜攻將 BOA仔 請上巨商密我  謝

你講ge,既然冇證據都可以亂屈
有相可信性好似高d

一睇就知係話緊
唉...甯.pp個團真係

post入面geCOMPAQ 係2世啦
自己講完自己又話幾時有人好肯定咁講過真聖係果個COMPAQ
真係又一個大笑話[[bao_31]]
第2,人地唔玩放到ac都係人ge私事
比人爆左又好,報唔報警都好,都與我地無關

回復 支持 反對

[[onion_54]] 好多字....冇晒心機睇=.=
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

呢d係你自己猜測jei.
成日都有人開新角係漢陽話比d咩大房咩攻將昆左幾多e咁.
你未見過咩?樓主你誤會哂我既意思了.我講既係呢類人.
不過算啦,我體諒你係因為個fd比人爆左ac,你出於義憤,
諗埋左一邊.下次唔好咁衝動,講到好似好有證據咁.
照你咁講佢既野唔關我地事,
咁你開post黎話比人知佢比人爆左ac同賣左ac做咩?

回復 支持 反對

真聖二世佢本人賣左ac la
因為起團入面問過~~
真正昆性騷擾果個唔知去左邊la
回復 支持 反對

二世今日問我借左兩隻廢既mp女=.=
二世真係放左ac啦卡卡西?
冇記錯真係借過我138大定+火扇升lv 之後都還番比庬

回復 支持 反對

佢好似冇放ac~只不過係比左佢條女玩...
回復 支持 反對

重點唔該= =...唔知up乜
回復 支持 反對