查看: 2172|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 標賊定刀賊好玩d??

我想問標賊定刀賊好玩d??

單選投票, 共有 6 人參與投票

投票已經結束

33.33% (2)
66.67% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

刀賊有錢就好玩了[[tk_32]]
回復

最好兩樣都唔好玩,,,

冇解...

我講既a口a~
回復

我唔知玩which好...
刀賊攻擊距離短,,
但係攻擊技能多過標賊...
標賊就攻擊距離長,,
不過攻擊技能小...
回復

原帖由 =羊= 於 8-3-2008 11:32 發表
刀賊有錢就好玩了[[tk_32]]

刀賊no$=Orz= =
回復

原帖由 雞_KIT 於 8-3-2008 11:43 發表
最好兩樣都唔好玩,,,

冇解...

我講既a口a~

你都傻既,你有冇問題嫁?!?!?!人地入黎係叫你幫手投投票,叫你踩台咩
仲有,冇解,點解冇解?你仲細?答人問題冇解姐係冇答過,你仲細我就原諒你啦!
回復

刀賊早期會廢d~但係後期會好勁~
鏢賊會早升d~但係d攻好似低過刀賊~
鏢賊有2段跳~風魔同4轉有叫飛3個鏢~
加埋3轉招分身~就掉6個鏢~好似狂掉好正~
同埋2段好有快感=.=~自由feel~
刀賊就唔同~1轉d人通常玩鏢之後2轉轉刀~
因為1轉玩鏢會易升d~同埋~35-50lv pq雙修/鏢會好用d~
(要有加鷹眼既雙修)但係刀賊2轉開始勁~迴旋6下~
3轉分身又打人ok痛~招炸錢都好勁~我個人就玩刀~
因為幾好玩既野都會玩到悶~刀賊勁d所以我玩刀@@~
因為我都6x lv了~廢的日子都過了~但係~我冇錢囧.囧...~
回復

唔該哂咁多位^^
我諗住玩刀賊la
回復

原帖由 凸H豪O凸 於 9-3-2008 13:17 發表
刀賊早期會廢d~但係後期會好勁~
鏢賊有2段跳~風魔同4轉有叫飛3個鏢~
加埋3轉招分身~就掉6個鏢~好似狂掉好正~
同埋2段好有快感=.=~自由feel~
刀賊就唔同~1轉d人通常玩鏢之後2轉 ...

唔一定既- -標賊否定低攻過刀賊,你又試過玩同幸同敏同力同智同裝備既標賊未?你又玩過同幸同敏同力同智同裝備既刀賊?
冇試過就唔可以咁講
q:刀賊早期會廢d~但係後期會好勁~

a:好似喳,唔該啦!勁d???可能啦
回復

好可惜~我真係試過我有fd用我同lv我用佢acc試過@@~
我地2個d能力值一樣~我係刀佢係鏢~咁點?~
咩冇就唔可以咁講?~攻擊有式計~有問題自己去計下啦~
講野9唔答8~咩唔該啦~唔該咩呀?~勁d又咩可能~
想講咩呀~組織下好似好d喎~表達能力有問題就唔好發言ok?~
回復