打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變Season2☆(已更新第五十五話.#677)版主更新時間:21-1-2008

關閉 [複製鏈接]
玩咩呀= =takedown? 我想玩 但係唔識申請ac同買gun個d= =
回復 支持 反對

原帖由 牙駿乂 於 2007-7-5 00:11 發表
你會在何時更新0,0?

不如一齊玩cs仲好啦@_@

ok 我又玩ok?我想同你打!
回復 支持 反對

原帖由 牙駿乂 於 2007-7-5 13:30 發表
你down左啦?_? 識唔識add ip 黎我team ser 玩^^

你叫咩名呀 比ip黎 我叫kaikai
回復 支持 反對

原帖由 ~不是人~ 於 2007-7-6 15:25 發表
man都係灰煙最型仔

wowowowowowoowow 睇野啦你地 話我最型仔a_a
回復 支持 反對

唔入a_a haha

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
※暗雲之雷※ -5 字數不足

查看全部評分

回復 支持 反對

我作住先ok?作得唔好既話唔好話我ok?我都係第1次作-3-
= =重有呀tam 原來作野係咁難! 我作咁小都好辛苦
你作咁多一定好慘

上回提要:四場激戰快要開始!!!!
第四十七話:第一場激戰
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
灰煙,nt,無雲與閱心的大戰快要開始了,忽然,灰煙道:「nt,無雲,你們去幫k.c和藍鈴吧!」nt和無雲聽到,就立即去幫k.c和藍鈐。此時,
灰煙向閱心一斬,閱心竟無走佬之意,而企定定等灰煙的劍到自己的頭上。「砰的一聲」劍斬中閱心的頭部,但閱心竟然沒受傷,灰煙o曬咀時,閱心一野斬去灰煙到,灰煙退後一步,心想可以避到時,心口忽然劇痛,灰煙一看,心口原來被閱心斬中,就在噴緊血個陣,
灰煙醒了!!他想到師父死前送他的書卷裡面所教的技能!!他大叫:「神之墓碑!」他首先把劍環炮射到地上,而像墓碑的劍氣在敵人的腳下噴出來,神之墓碑擊中了閱心,閱心吐血而死。
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
而k.c和藍鈴方面,白袍少女從大火中行出來,竟然沒有損傷,藍鈐o咀,而k.c就立即使出精靈之舞,箭擊中白袍少女,但白袍少女都沒有損傷,正當她們諗緊怎殺死白袍少女時,白袍少女大叫:「重力磁場!」重力磁場快要射向k.c和藍鈐,忽然閃出2個人影:無雲和nt
無雲和nt跑向她們,他們一起使出劍環炮把重力磁場化解,k.c和藍鈐問道:「為什麼你們會來呢?」nt道:「因為灰煙叫我們幫妳們」
k.c緊張地問:「灰煙怎樣呀!!!沒事嗎?」灰煙在後面慢慢地行出來道:「我還未死呢!」
待續

回復 支持 反對

哈哈 我作成點呀^^???????????好5好>.<?
回復 支持 反對

=____________________=唔寫我先 我嬲你-3-
回復 支持 反對

原帖由 tamtamex 於 2007-7-15 16:58 發表

即係受了重傷喔
不過有ec 唔驚~

即係沒ec喔
不過有tam 唔驚~= =+
回復 支持 反對

tam快d出ok?我等佐你好耐=_= 比2日時間你
回復 支持 反對