樂古Nakuz

標題: (蜀國) 鳳舞天翔 五級軍團 [打印本頁]

作者: 霜靈    時間: 17-9-2008 22:16
標題: (蜀國) 鳳舞天翔 五級軍團
蜀國  五級軍團     鳳舞天翔

在烽煙四起的亂世中追求地球村精神, 以和平為首. 立場以蜀國為根本

起義目的: 令大家有一個開心的環境享受遊戲 ,感受到團隊的互相幫助
希望大家可以同我地一齊努力. 為    蜀國  ,為軍團增光亦為自己建一番事業

鳳舞天翔理念
1.鳳舞天翔內各英雄需互相尊重對方,上下線要同大家打招呼.既然入左門的大家就係手足 ,好兄弟 好姊妹,有問題請以和平方式解決,絕不容許私下互相打鬥.
2.軍中人士請不要胡亂對任何人(包括:紅名人士)開P同罵戰,記得我們立場是中立的! 不要成為別人的殺人藉口 ,以至破壞本門和自身形像.
3.如與其他軍團或個別人士發生衝突或被殺,不論對錯與否一切由雙方會長或軍團管理層人士處理,嚴禁私自解決
4.軍中人士不得搶人練功點,請大家互相禮讓
5..軍中人士如果無合理理由離團或沒有事先通知 , 之後將不會再招收
6. 為左令大家有更好的軍團環境及福利 ,軍中各位英雄好友請多多做軍團及結義任務.
7. 對敵團從不手軟 .
8.歡迎大家申請加入鳳舞天翔^^同我地一齊玩,一齊玩吹水=P記住多d出聲傾計呀^^
收生條件:
1.白名  2.不搞事  3.和平份子 4.有心在本軍團發展
5.男女皆可  6.開心果(建議項目)   

違反本軍團理念者將受到警告或逐出門户:   3次警告=逐出門户:
警告:例如
-比人投訴
-胡亂開罵戰
逐出門派:例如
-間諜
-胡亂亂殺玩家
-兩次警告
-一星期以上無故不上線
本軍團舉行不同活動, 包括:
- 友誼賽
- 解任團
- 副本團
- 不定期神秘活動

注意事項:
-本軍團會定期更新此帖
-如此帖有任何問題.可於MSN搵我.
-誠意邀請其他軍團與鳳舞天翔結盟,有興趣的請與本人聯絡。
-看帖後請回帖
-有意留位入幫者,請留 msn(由於留位人數有限.請有心人士盡早申請)

風雲更新小提示:本軍團LOGO將於短期內面世

結義名單:  祥云蒼天 ,   /
作者: xxxlymxxx    時間: 17-9-2008 22:19
good~~我係樂樂~~第一個報名ccccc
作者: 三毛俠    時間: 17-9-2008 22:19
推下先推下先''[[bao_28]]
作者: 123123123567    時間: 17-9-2008 22:20
其實呢,點解要係團名前面加咩國,
好似話唔同國就可以入同一個團架ma,唔係咩._.?
作者: 三毛俠    時間: 17-9-2008 22:21
真係唔知波- -''''''''''
作者: ∼馬.超∼    時間: 17-9-2008 22:24
我都入呀  我入蜀            
作者: 霜靈    時間: 17-9-2008 22:25
因為一個城池係一個軍團負責守, 如果同一軍團係唔同國...唔知會點@@
如果有各位知道以上答案請多多指教, 我會盡快修改^^
作者: 霜靈    時間: 17-9-2008 22:26
如果想入GE記得留個MSN AR^^
作者: 123123123567    時間: 17-9-2008 22:27
我就覺得應該唔洗同國掛,
係國戰見到自已幫可能矛盾左d姐
作者: 霜靈    時間: 17-9-2008 22:31
國家LI個問題可以遲一步再去改^^因為升到40都要DD時間
聽日入左GAME再了解多D, 容後會再加修定^^
作者: c19417    時間: 17-9-2008 22:32
我又入[[bao_36]] [[bao_36]]
作者: clariekk    時間: 17-9-2008 23:05
我都入呀msn: kk111687@hotmail[[bao_33]]
作者: rogerkitkit    時間: 1-10-2008 17:29
我想入
不過我仲係新手.....琴日先開始玩...
rogerkitkit123@hotmail.com
作者: 天地戰煌    時間: 1-10-2008 21:57
hi,我係張雲長入黎睇下收生情況

e-mail: fai_nic@hotmail.com

作者: ar東    時間: 4-11-2008 19:09
ting021044@hotmail.com
我想入

作者: NUM999    時間: 19-11-2008 15:04
[[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]]
作者: snake123    時間: 19-11-2008 15:16
halo
我都想入牙
想多d人一齊玩 ^^
superssnake@hotmail.com
作者: 痛心    時間: 20-11-2008 14:07
收檔啦鳳舞...........小心升lv呀

帶娃娃呀記住
作者: ~天道總司~    時間: 20-11-2008 20:02
我又回返先[[bao_34]]

作者: JL04    時間: 22-11-2008 14:10
支持:P
作者: JL04    時間: 22-11-2008 14:13
原帖由 痛心 於 20-11-2008 14:07 發表

帶娃娃呀記住

[[bao_31]]撩交打?

請留名
作者: 恆    時間: 23-11-2008 07:03
原帖由 痛心 於 20-11-2008 14:07 發表

帶娃娃呀記住

死剩把口

痛心
作者: benbbvv    時間: 24-11-2008 19:56
推推推推推推推~~~~~~!!!
作者: 冷星魂    時間: 26-11-2008 11:59
原帖由 痛心 於 20-11-2008 06:07 發表

帶娃娃呀記住

樓主(你是吳OR魏)
我都身同感受,不過偷打真係好唔要得...
不過這是宿命,你接受現實

以上只是我的客觀意見
作者: OHMYGOD333    時間: 26-11-2008 13:38
標題: COME ON BADY
大紅人長[[bao_28]] 期帶住娃娃同你打
作者: 冷星魂    時間: 3-12-2008 12:34
不過我而家唔可以用客觀的角度去評價呢個團了,我只係覺得你地同魔塚無咩分別
仲有挖角方面都有一手,同魔塚不相伯仲
作者: 霜靈    時間: 3-12-2008 15:47
上面#26的發帖人^^講d野真係好好笑, "挖角" 我地未有咁ge必要~而且好團自然會多人想入, 唔好將自己搞唔好軍團ge責任怪係人地團la~ , 再來咩叫同某團相似? 講野咁冇point就真係唔係好得la~

作者: 冷星魂    時間: 3-12-2008 20:19
你不如解析下你地團同魔塚有咩分别先,我是新手,成日將你地團同魔塚混為一談
作者: 橫眉    時間: 3-12-2008 21:08
原帖由 霜靈 於 17-9-2008 22:16 發表
蜀國  五級軍團     鳳舞天翔

在烽煙四起的亂世中追求地球村精神, 以和平為首. 立場保持中立

起義目的: 令大家有一個開心的環境享受遊戲 ,感受到團隊的互相幫助
希望大家可以同我地一齊努力. 為    蜀國  ,為 ...

鳳舞天翔..唔好係度扮正義啦.咩叫以和平為首.咩叫立場中立.
你地盟中d人亂殺人會小咩.
總有你地所謂參軍d叫咩椰果小雪d人妖.如果佢唔係自私自利d人妖.我切.

冇人唔俾你地殺人.但要殺人就要有承擔.
魔塚殺人放火.擺明玩緊壞人立場.都不失堂堂正正.

點好似你地.講一套做一套.收啦.

作者: joe90926    時間: 3-12-2008 23:59
原帖由 霜靈 於 3-12-2008 15:47 發表
上面#26的發帖人^^講d野真係好好笑, "挖角" 我地未有咁ge必要~而且好團自然會多人想入, 唔好將自己搞唔好軍團ge責任怪係人地團la~ , 再來咩叫同某團相似? 講野咁冇point就真係唔係好得la~

你真係識講笑~~!!!!!
邊個同  綺萌  講唔轉去你團就見佢一次殺佢一次..?!!!
唔好同我講你地冇咁做~~~!!!
做得出就唔怕認啦~!!!
!!!!!

又一沒品公會...!但都比魔塚好d ge~!HAHAHAHA~~~
作者: 小tim    時間: 4-12-2008 00:23
原帖由 橫眉 於 3-12-2008 13:08 發表

鳳舞天翔..唔好係度扮正義啦.咩叫以和平為首.咩叫立場中立.
總有你地所謂參軍d叫咩椰果小雪d人妖.如果佢唔係自私自利d人妖.我切.

魔塚殺 ...

死傻仔....敢串唔敢留名?你咩料呀
你今次實切7啦 到時唔好唔切wo
作者: 霜靈    時間: 4-12-2008 00:49
29# 第一你ge言論已經令你可以切得!!唔知你準備切d咩呢?  一個唔敢留名的人, 想講完野唔負責. 小雪係女仔係我地團ge都知! 話人都唔該做下資料搜集la~ 係唔係都切, 有冇咁多野比人切ar?

30# 你係唔係仲未明點玩赤璧ga? 對敵團仲要係對敵國, 你唔會殺?  係唔係我唔殺你幫我殺?
當個玩家係自己國自已團的時間你又會反而去殺? 好明顯你係一d 鍾意殺自己國ge人 ,

以上兩位的言論都好尖銳, 但係冇真憑實句, 我地軍團做事問心無愧 ,有做錯ge會認錯, 但絕對唔容忍比人屈!
作者: /    時間: 4-12-2008 03:52
痛心又一新作..系到搞搞震..

第1)..你地班人..下下都話人偷襲..你冇偷襲過人??唔通要打你要禁決鬥??係就講聲a..我實笑死你..幫你爆埋世頻做埋宣傳到仲得..咁可愛a你地..【唔想比人殺..咪入國a笨】

第2)..我地同某某團一樣??個個團都有人殺人ga la..咁你講晒la..咩有品冇品..咪又係你地班人系到9up..你地覺得你地講野好有道理??好有品??根本就沖住蜀國黎講ga la..吳國夠成班6人隊系到掃人場la..【魏吳同盟a ma..】←你話你地幾有道理a..陰公..咁巴閉就唔洗系到做埋晒d小動作la..你地慢慢系到抹黑蜀國d團la..咁多偉論..笑-___-
作者: /    時間: 4-12-2008 04:00
原帖由 橫眉 於 3-12-2008 21:08 發表

魔塚殺 ...

扮正義??好過你地系到同人扮老友a..一味靠痴..講野用下腦..呢個post n年前ga la..唔好而+睇到系到借題發揮..斷估我地團有咩動新變..唔洗通知你下化..小雪係人妖??你切硬都得la..大隻字就得ga la..得你識我地唔識^___^??我地幾時唔認殺人??殺你咪殺你lo..咁多野講..(記得切a..)哈哈..
作者: /    時間: 4-12-2008 04:11
超大紅字【橫眉】
唔該你同我碌大隻眼睇清楚

注意事項:
-本軍團會定期更新此帖
-如此帖有任何問題.可於MSN搵我.
-誠意邀請其他軍團與鳳舞天翔結盟,有興趣的請與本人聯絡。
-看帖後請回帖
-有意留位入幫者,請留 msn(由於留位人數有限.請有心人士盡早申請)

-本軍團會定期更新此帖  ←see??唔該唔好系到借題發揮a..下次講野..用腦a..
(驚你睇唔明..比埋意思你)就算我地團有變動..只會系到改..唔洗通知你ga..未改的話..就唔該你唔好系到講咩埋d咩"扮正義"a...

-如此帖有任何問題.可於MSN搵我  ←如果你咁熱心關心我地團ge..msn a..^___^冇任歡迎..哈哈

作者: NUM999    時間: 4-12-2008 04:21
要打就埋黎喇~~ 講咁多托咩~~ 大X把娃娃呀~ 家下無錢咩 你扣得晒D娃娃咪比你扣囉  殺完我又唔會心痛既 ~~殺我多D喇  

唔好再做埋D濕9行為好冇..好X弱智..
你有病我比錢請個醫生幫你CHECK下好冇呀

咁膽嘈唔敢留名?

我係雷刀呀...等緊你^^
作者: NUM999    時間: 4-12-2008 04:25
條友9成十年未出過火..積埋積埋一肚火..而家要爆出黎喇..

真係登佢可憐...

我唔會歧視佢既..

我好樂意幫佢呢句人兄...

你要出火我比錢你叫雞喇..唔好做埋D小動作@@
作者: kubo    時間: 4-12-2008 17:09
原帖由 冷星魂 於 3-12-2008 04:34 發表
不過我而家唔可以用客觀的角度去評價呢個團了,我只係覺得你地同魔塚無咩分別
仲有挖角方面都有一手,同魔塚不相伯仲

咁梗係啦, 因為你地吳魏結盟, 你地識個D人都係吳魏, 我地又只殺吳魏, 咁評價更係低啦, 你好似講緊廢話= =

而我地蜀就得一個, 咁我問返蜀D 人都覺得吳魏都好P K
你講咁多野為乜, 敵國就係敵國, 打你之前要問打唔打得你? 你上戰場會唔會咁?

小弟行不改名,坐不改姓, ID仇恨天, 兄台點稱呼ID?

作者: benbbvv    時間: 4-12-2008 19:00
原帖由 橫眉 於 3-12-2008 21:08 發表

魔塚殺 ...

[[bao_32]] 小雪係人妖第一次聽

作者: Ymme    時間: 6-12-2008 13:32
原帖由 benbbvv 於 4-12-2008 19:00 發表

[] 小雪係人妖第一次聽

得嗒笑...

話時話呢位兄台, 你係吳我係蜀, 唔殺你我殺邊個? 上面我地咁多個兄弟都講啦, 使唔使同你擺圍酒食埋餞行飯先送你上路啊?

以前我同吳既見到面我都懶理, 玩玩下見到吳既佢地自己衝埋來, 唔通我仲問點解? 衝埋來同我打聲招呼say hi? 玩得呢個遊戲就預左有機會入國, 你入國就預左有機會俾人打, 唔想俾人打既話咪唔好入國, 或者呢係城入面囉, 死左係到瓜瓜叫.

你地d吳又好馨香? 隱身係我地常駐條線吼住人地清日常任出來殺人, 高招囉, 人地搵多幾個黎就閃, 你地咪入吳啦, 去阿富汗幫拉登做遊擊隊仲好囉.

我係度post得就唔怕落名, 我叫Ymme, 係咁.
作者: benbbvv    時間: 7-12-2008 12:14
原帖由 Ymme 於 6-12-2008 13:32 發表

得嗒笑...

話時話呢位兄台, 你係吳我係蜀, 唔殺你我殺邊個? 上面我地咁多個兄弟都講啦, 使唔使同你擺圍酒食埋餞行飯先送你上路啊?

以前我同吳既見到面我都懶理, 玩玩下見到吳既佢地自己衝埋來, 唔通我仲問 ...

話說我每日都比吳魏d人偷打,有位仁兄仲係都督[[bao_31]]
作者: flamesandy    時間: 14-12-2008 12:13
我要入><我長on架,日日都玩,最小3個鐘,星期六日全日玩,多講野既人,比我入喇
ID : 魂之物
MSN : LTK11259375@hotmail.com
我唸住衣隻game長玩架喇

作者: raymondlai3r    時間: 15-12-2008 13:06
推推推推推推推 估下我係who@@
作者: 霜靈    時間: 17-12-2008 15:37
><m  一D提示都冇 GA[[bao_35]] 有D難估BOR~ ~講少少黎聽下LA@@[[bao_38]] 可能估到呢
作者: benbbvv    時間: 17-12-2008 18:07
原帖由 霜靈 於 17-12-2008 15:37 發表
>

降龍魔人=.=....
作者: [H]gn00307576    時間: 11-1-2009 14:15
我要聽D魔虫狂講粗口
作者: maggie218    時間: 13-1-2009 17:44
1# 霜靈

HIHI~我想入結義呀..ID係靈月柔 今晚十點後會係度
作者: vc12345hk    時間: 28-4-2009 12:44
我新玩 想入丫 識下fd
nelsonwong19890315@hotmail.com
作者: 犬神撫子    時間: 10-5-2009 15:14
係唔係一定要長上先入得?
定肯做結任同團任就得?
作者: 小愛ㄨ    時間: 15-5-2009 06:00
作者: @@神秘人2@@    時間: 11-6-2009 23:37
等我仲諗住合SER入來TIM  但咁多監管  諗諗先[[bao_38]]
作者: kitlovekwai    時間: 12-6-2009 03:46
@0@好耐既post...快D更新啦..你地8級軍團啦
推~~~~~~~~~~`[[onion_02]]
作者: 小愛ㄨ    時間: 13-6-2009 02:41
作者: 可愛的雪梨    時間: 24-6-2009 00:37
你好....我都加入你們..唔知得唔得呀..thx^.^
我msn係zeechristine2002@yahoo.com.hk[[bao_46]]
作者: 可愛的雪梨    時間: 24-6-2009 01:05
唔好意思...我打錯左個msm呀.....
我msn係:zeechristine45678@hotmail.com....
SORRY [[bao_29]]
作者: 傻爪小優~    時間: 25-6-2009 00:10
我地個團 全s 最高級啊
小愛ㄨ 發表於 13-6-2009 02:41
咩團[[onion_17]]
作者: skl031401    時間: 6-7-2009 17:09
+我msn jason_199713@hotmail.com
我63lv...六品..刀
作者: alextsek    時間: 23-7-2009 14:47
小愛你咩團?
我係彭彭啊^O^v

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ww3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2