查看: 13448|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

全世界女仔入黎幫幫我la><"

本人  
        1  - 個樣一般...d人成日話我樣衰= ="有少少暗瘡印..眼細...一係成日唔多笑,,,笑起黎傻仔咁
        2  - 人瘦...有d肌肉啦...
        3  - 平時唔會主動同女仔講野......怕醜= ="問女仔拿電話msn果d對我黎講簡直係不可能的任務= =!!
        4  - 窮到甩褲...家境係貧窮線最底下....同女仔行街睇戲食飯睇怕冇樣做倒><
        5  - 7成以上機會中五畢業~~
        6  - 平時係學校除左打波果陣多野講之外...其他時間都係冇乜野講.
        7  - 讀書一般
        8  - 係學校成日好lo...
        9  - 唔識打扮自己...gel頭都唔多識...髮型好一般...3,褲,鞋係大陸買返黎...冇乜時尚學知識
       10 - 係學校打完波成日比人話我好臭>.<"....排汗系統一流!!
       11 - 超鐘意打波.......都鐘意打機
       12 - 有二百幾度近視倒..原因↑↑.,但冇戴眼鏡
       13 - 咸濕(好正常渣?= =")
       14 - 口才好一般...成日都唔夠人串= ="
       15 - 成日講粗口""
       16 - 與家人關係.....十分惡劣!!
       17 - 一般搞得笑...睇時機啦= ="
       18 - 堅守紳士精神-----永不對女士動粗!!亦唔會比人傷害我女朋友~~
       19 - 會同女朋友担白相對
       20 - 手毛腳毛都一般多= ="

多謝比心機睇呀[[yoyo_158]]
我d咁樣o既人有冇女仔會鐘意= =!?!?
講d我要改善的地方比我聽呀!!!thx~~^^"

單選投票, 共有 40 人參與投票
15.00% (6)
12.50% (5)
72.50% (29)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

唔係冇可能
不過冇咩令女鍾意
回復

原帖由 oph 於 7-5-2008 19:41 發表
唔係冇可能
不過冇咩令女鍾意

呢個現實的社會真係咁殘酷= =!!!冇令女鐘意~~我寧願去死啦[[tk_42]]
回復

樓主,而家3點幾,諗住睇下post 算,但見你咁問,回回你 囧

我選左唔會有女仔鐘意
我同你個情況一樣
我有你第1,5,6,8,9,10,11-16,18,19野,其實我同你冇乜分別 囧
ps我係男
但其實你睇過電車男都知 電車為左自己而改變個種決心

第1樣,呢樣好睇你個人清理,我之後係成臉都係,但我而家自從問左阿媽幫我買下de 洗面野,一日正理下自己,真係有改善到,當然唔係冇哂,但係真係少左好多豆豆
第2樣,人silm係好的,唔好咁介意,當然你要簡中有下運動,正到自己係身體 方面好de 我係勁肥low,但之前試過3個月到自己上去城門水塘overall 咁跑,而家相比之下跑步一定快過之前la,但重要ge係真係身體強壯 ,硬左,唔似之前de meat 軟軟
第3,第5 呢到冇話要唔要太主動,你太過成日同de女仔傾計,人地只會當你 個de 撩女仔,冇樣好ge人,當然我唔係叫你唔講野,而係人地有野要你幫,有野問你,你就禮貌咁回應人地,其實咁樣好表現到你個品格
第4樣,窮唔係錯,最重要係你識唔識得係窮中走出黎,如果你同我講你成日用錢出去打街機,咁你就只會窮落去,識下為自己開個銀行成口仔,or 一日儲$$5 到得掛
而我諗樓主你係中5會考完吧?試下搵下工做,當然睇你意願la,有de工可以係家中幫人打文件,有de要去到出面接觸社會,有de搬運似ge, 當然大前提係你真係要改善下樣貌同埋個態度等等野
至於你話到鐘意打波冇罪ga bo,打波打得多出汗係好正常,試下用de止汗個de野,我都有用,我出汗重恐怖過你,我 winter 都出汗 囧- -
但我而家出門之前我會嘖少少,記住係少少,一下一面夠哂,唔好嘖咁多,唔係反而好大陣味,de女仔,朋友唔鐘意
打波打得多好姐,係打波之中同朋友有份友誼,咁好過你成日同人地串咀嘈la

好近視 冇罪,難道近視就冇人鐘意or 對你有好感?
色色地,係男,女都會,但你色個一面一定唔好俾女仔睇到,eg ,係女仔面前講個de野,個女仔只會認為你好色,唔係多性知識 - -
重有,唔好成日眼咁咁 咁望de女仔,你咁樣只會俾人認為不懷好意

粗口呢樣野我最多過你講 囧- -
我可以起身無lala 都爆個粗,但呢樣真係要少講de
影響自己形象ge野做少de

改變自己唔一定要為把妹而去改
重有,樓主唔好用種會考完 悶 想拍拖 or人有我都要有呢種心態去追女
其實而家先中5,最多你咪18多de,第日大把時間,流流長,唔好去強求
要推到你真正鐘意的女人,其實重要一排ge觀察,一排ge相處
總言之,改變下自己,為自己ge將來 <<< 唔一定係你同你鐘意ge女仔ge將來,係好多方面,eg 事業
一定要改改

我星期6都會考完,之後都會再為自己改變下,會去下跑步,學多一,2門技術,同埋打工 ,讀下書 ,重言之,比到自己快樂就得,唔好太過諗住把妹,追女呢de野,自然咁就得ga la,加油!
回復

世事冇絕對既∼∼依家衰,唔等於將來都衰∼!

咁你就要開始將唔好既地方改左佢∼∼!

例如:15和16喇∼!

15其實好多女仔都唔鐘意架∼!

有本事既人,一句粗口都冇,都可以鬧到你喊∼∼!

冇本事既人先會用粗口鬧人∼咁即係更加俾人睇唔起你?

回復

回覆#3
嘩~~你好有心機呀!!!打左咁大篇...真係多謝晒你^^
先多謝你冇tick我去死先啦..咁已經好好啦= ="
你都好呀...起碼冇第4...我覺得呢個係一個追女好大的障礙黎嫁= ="
我塊面冇用d咩潔面乳之類...因為第4...不過我得閒就洗面...都有改善..而家得返d豆豆印~~
身體方面我覺得自己都ok o既...體能都唔錯嫁^^"
而女仔問我野我都有答返人...應該都算有禮貌掛= =
我努力儲緊錢嫁啦....平時係學校食lunch都只係食一個杯面就算...不過衰左成日按唔住自己去用錢....搞到儲完又比自己用左= ="我而家都諗住搵工做...不過未搵到><
我都係咁諗呀...打波可以識多好多人...而且時間過得仲快過打機~我屋企冇買止汗劑之類o既野...原因又係4><"有冇其他方法可以少d出汗冇咁臭= =??
我唔敢眼咁咁望d女......好驚佢問我做乜野望實佢....我會不知所措""係女仔面前我好少講咸濕野姐.....不過粗口就多d= ="改改佢先~~
55~~你的發言實在令我擭益良多!!我會努力去改變自己嫁啦~~
回復

原帖由 athina211 於 9-5-2008 12:26 發表
世事冇絕對既∼∼依家衰,唔等於將來都衰∼!

咁你就要開始將唔好既地方改左佢∼∼!

例如:15和16喇∼!

15其實好多女仔都唔鐘意架∼!

有本事既人,一句粗口都冇,都可以鬧到你喊∼∼!

冇本 ...

原來好多女仔都唔鐘意講得多粗口嫁@@真係要改改佢...練下d口才先..16就...盡力啦!!
回復

行古惑吸引女仔~
回復

原帖由 TiNo 於 12-5-2008 00:46 發表
行古惑吸引女仔~

@O@~~點樣行古惑?!?教教我!!!
回復

咁似我嫁,成日講粗口= =
回復