樂古Nakuz

標題: 無 雙 戰 場 ,,, ( 晨 昌 首 入 黎 , 唔 好 扮 睇 唔 到 ) [打印本頁]

作者: 緋雪千夜。》    時間: 2-9-2009 22:01
標題: 無 雙 戰 場 ,,, ( 晨 昌 首 入 黎 , 唔 好 扮 睇 唔 到 )

大 家 都 知 道 最 近 更 新 令 到 無 雙 戰 場 既 星 房 大 減 ,,,
得 番 6 間 ,,, 3 條 線 每 條 線 2 間 ,,,
而 大 家 都 知 ,,, 外 掛 當 道 ,,, d 外 掛 係 咁 搶 房 入 去
令 到 玩 家 都 入 唔 到 去 打 ,,,
有 人 想 打 黃 巾 星 房 係 想 刷 d 筆 出 黎 放 / 升 秘 文 ,,,
但 係 宜 家 想 拎 都 拎 唔 到 ,,,

宜 家 想 GM 開 番 多 d 無 雙 戰 場 既 星 房 ,,, 可 以 俾 多 d 人 打 ~,~
如 果 同 意 都 支 持 下 啦 -3-
作者: !~鑫~!    時間: 2-9-2009 23:00
支 持 支 持 支 持 ~~~[[onion_48]]
GM 踢埋d外掛更加支持[[onion_40]]
作者: Quentin~    時間: 2-9-2009 23:04
之後會有精力值呢樣野
每人每日可以獲得20精力值,每入一場首領的黃巾/虎牢/軒轅都會扣5點精力值
即係每人每日只可以單刷4場~

唔知對外掛影響大唔大呢(因為外掛有好多account= =)
反而對靠單刷戰場賺錢的人影響好大,因為每日只可以單刷4場
作者: 傻爪小優~    時間: 2-9-2009 23:23
我同意呀.....[[onion_61]]
作者: 無名方士    時間: 3-9-2009 03:58
我都支持xD,不過我都好耐無打黃巾哦^^希望GM可以睇到

通手幫埋高亮一下,大家加油
作者: kaiandme    時間: 3-9-2009 08:05
我支持!!!!!!!!!x10000000000000
作者: myeess    時間: 3-9-2009 10:15
係囉~加返d房啦...
比d外掛搶晒房我地無得玩T0T
撐你
作者: EXIA002008    時間: 3-9-2009 12:50
係Lo,我都覺得好唔應該,想少d外掛就cut走d黃巾虎牢場-,-想打黃巾又無得打,點夠d外掛快入房呢~
呵,聽上面講遲d仲要出d咩精力,又係限住晒,好心d gm就反映下啦,商城又出埋晒d無聊野咩垃圾星移令[[onion_75]],又話會出返遁甲天書,點知影都唔見-.-講真我地都支持左赤壁咁耐,好心就搞搞佢啦
作者: 極限    時間: 3-9-2009 12:57
係Lo,我都覺得好唔應該,想少d外掛就cut走d黃巾虎牢場-,-想打黃巾又無得打,點夠d外掛快入房呢~
呵,聽上面講遲d仲要出d咩精力,又係限住晒,好心d gm就反映下啦,商城又出埋晒d無聊野咩垃圾星移令[[onion_75]],又話會出返 ...
EXIA002008 發表於 3/9/2009 12:50

商城星移令好有用,你唔懂用就咪鬼嘈啦,同埋無人叫你用,商城出呢d野唔係一定要買

比喻有d人本身主戟,轉玩主爪,咁就要要換輕甲,咁用星移令將重甲內既金強轉係輕甲,咪番省錢重買金石囉

仲有遁甲天書,已係管輅寶囊(16元寶)有得抽,你乜都唔知係度亂up,服左你
作者: puikuen    時間: 3-9-2009 14:46
呵,聽上面講遲d仲要出d咩精力,又係限住晒,好心d gm就反映下啦,商城又出埋晒d無聊野咩垃圾星移令[[onion_75]],又話會出返 ...
EXIA002008 發表於 3-9-2009 12:50

星移令用係武器方面就真係....
但係用係甲上面係好有用
作者: 緋雪千夜。》    時間: 3-9-2009 16:52
桃 園 果 到 大 把 外 掛 都 唔 捉 ~,~ ,,,
係 都 要 cut 房 ,,,
令 到 無 辜 既 玩 家 冇 星 房 單 刷  [[onion_52]]
作者: 乞丐兒    時間: 3-9-2009 17:04
支持支持~﹏﹏﹏~
作者: 傻爪小優~    時間: 3-9-2009 23:01
[[onion_52]]星房至少要每ser有十個場....好像多在d[[onion_68]]不過GM你都要做呀[[onion_52]]
如果多番...朱砂筆會趺番價啦[[onion_61]]
作者: 夢夢豬    時間: 3-9-2009 23:24
支持你[[onion_39]]
作者: y_an-3-    時間: 4-9-2009 11:43
支持多反D黃巾房
作者: 諸葛謹    時間: 4-9-2009 14:13
GM應該係時侯又做下市啦..元寶升到成2金 筆又1金幾
1個元寶先買到1枝筆.4枝筆就要1蚊HKD 種未計太1.搵鬼玩咩=-=

支持支持!!!
作者: ~呀杰    時間: 5-9-2009 18:18
GM應該係時侯又做下市啦..元寶升到成2金 筆又1金幾
1個元寶先買到1枝筆.4枝筆就要1蚊HKD 種未計太1.搵鬼玩咩=-=

支持支持!!! ...
諸葛謹 發表於 4-9-2009 14:13
人地賣元寶想賣幾多錢就幾多錢 你控制唔到(真係放個d人唔係講緊控制個班) 反而係有人控制緊個金元寶市場 令d野變得太貴(跟據知情人士講)  而筆個方面可以開番多d星場就會平番 唔係大家都係捱貴筆
作者: y_an-3-    時間: 6-9-2009 14:25
人地賣元寶想賣幾多錢就幾多錢 你控制唔到(真係放個d人唔係講緊控制個班) 反而係有人控制緊個金元寶市場 令d野變得太貴(跟據知情人士講)  而筆個方面可以開番多d星場就會平番 唔係大家都係捱貴筆 ...
~呀杰 發表於 5-9-2009 18:18
家陣打機咋
控制個金元寶市場[[onion_73]]
打機嫁咋
作者: 傻爪小優~    時間: 6-9-2009 16:14
家陣打機咋
打機嫁咋
y_an-3- 發表於 6-9-2009 14:25
咁樣未好像股票市場[[onion_26]]
作者: ~呀杰    時間: 6-9-2009 16:14
家陣打機咋
打機嫁咋
y_an-3- 發表於 6-9-2009 14:25
就係因為打機 佢地先控制 唔係D人點解會咁多錢放到比你 你係佢真係咁多時間係咁係個GAME搵錢之後放咁平咩
作者: 無名方士    時間: 6-9-2009 16:30
據本人所知的確有控制元寶的人,抄賣元寶價格獲取利益。

至於各位偶然可以留意一下元寶價格

收購價最高:約1金75銀

販賣價最低:約1金85銀~1金95銀

情況長期,可展示的確有人控物價,以昨晚情況看 收購大約1金74銀 收購83個,收購1金72銀才200多個

而販賣1金95銀有1000個,再晚一點 才有人賣1金85銀,當然被受搶購xD

以上純粹分析所得,未能準確。
作者: 傻爪小優~    時間: 6-9-2009 18:04
可能係d有錢仔玩野[[onion_17]]
作者: 緋雪千夜。》    時間: 6-9-2009 20:03
宜 家 好 似 係 想 gm 開 番 d 房 = =
無 啦 啦 講 咩 元 寶 -3- ?
作者: 夢夢豬    時間: 6-9-2009 22:43
gm快d加開有星rm
作者: 戟魔之神    時間: 8-9-2009 19:03
雖然我低lv.單係見好多團友都在話黃巾.虎牢冇星房....都感唔抵

gm快d封外掛la[[onion_54]]
作者: skl031401    時間: 9-9-2009 21:44
十卜呀...有時想打有無room......
作者: maro1988    時間: 21-9-2009 20:39
支持支持支持
作者: bhm167    時間: 21-9-2009 21:14
係成日俾D外掛霸晒D房。。
緊係要多開幾個房。。
作者: sochunyui    時間: 21-9-2009 22:49
支持!!!~~~[[onion_51]]
作者: 野愛ChuN    時間: 22-9-2009 01:27
我都成日想打黃巾/虎...但成鬼日都冇房-.-
真係好嬲嫁...快d開番多d星房啦-口-
作者: anpanmancici    時間: 22-9-2009 08:02
得6間星星房~~~成日等好耐都無得入a~~~~[[onion_16]]
作者: gigi5201314    時間: 22-9-2009 18:32
-0-支持支拎[[bao_18]]
作者: fdmc    時間: 22-9-2009 19:26
我都支持呀!!!!!!!!
作者: 非妃    時間: 23-9-2009 00:14
[[onion_50]]支持,我唔想六開 開房。
作者: ~大波妹~    時間: 23-9-2009 03:04
成日要搶rm==想打都冇得打==
作者: likemoney0    時間: 23-9-2009 17:18
之後會有精力值呢樣野
每人每日可以獲得20精力值,每入一場首領的黃巾/虎牢/軒轅都會扣5點精力值
即係每人每日只可以單刷4場~

唔知對外掛影響大唔大呢(因為外掛有好多account= =)
反而對靠單刷戰場賺錢的人影響好 ...
Quentin~ 發表於 2-9-2009 23:04

[[onion_47]] 大陆F早就开左啦...结果星星房照旧爆满....

P.S:外挂的号太多了[[onion_42]]
作者: 955229    時間: 23-9-2009 20:00
同意...
加番d星房啦
凸你地d卜街gm
作者: modouyu    時間: 25-9-2009 14:48
支持踢走D外掛game先公平
作者: ~小鈴怡~    時間: 5-10-2009 12:37
支持~~~~點解唔整投票啊~~~!
支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、
支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、支持、

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ww3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2