樂古Nakuz

標題: ---我的戀愛日記---(9月7日已經更新,戀愛來了?!) [打印本頁]

作者: 酷愛乂HotCha    時間: 28-8-2009 15:45
標題: ---我的戀愛日記---(9月7日已經更新,戀愛來了?!)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9月4日 :
今日都算係幾正既一日  除左見到佢之外 仲同佢傾多左計...

今日上堂個事發生左d事禍佢 ( m了 ) 不要說 = =

我應承佢話守秘密冇人知 !!

之後放學我地一路行一路吹水 ( 教下佢點行我的左邊 )^_^

之後我陪佢等小巴落地鐵站,到有車個時我送佢走,

但係佢冇同我say bye bye 囉 好慘呀 >< ( so sad )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9月5日:

今日我同佢傾左十幾分鍾電話
我問佢你係邊呀 ( 背景聲係地鐵 )
我話今日係XG 度見到你話有鍾意既人禍 係邊個呀 ?
佢話個個係做比人睇架炸   ( 黃秋生個仔 ?!  叫RYAN ) 好喇聽住先=[
我地又吹下水咁,,, (咩都傾下喇)
咁呀 都唔錯既 起碼我唔怕醜先
本來我想問佢 上次9月1號 同個男仔拖手 唔知邊個黎 ( 冇勇氣 )
之後我地一路吹吹吹呀...
之後佢話遲d打黎搵佢咁... 之後就88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9月7日  
好啦  今次跳左一日 都冇緊喇  反正d野都係發生係琴晚同今日姐 ~
講下琴晚 我出左去飲 ( 好野 襯呢個時候狂傾電話 )
講下之前點先 ,佢話冇帶書番屋企溫唔到,我話佢知要溫咩野,點背咁
之後我地傾傾傾 , 佢話有d 網上既男仔煩住佢 ,之後話佢有男友 @_@
我問佢九月一號個個係乜水 佢話聖約瑟既 個個係試用期 ~
佢話將網上面個男仔塞去唔知第幾位 ( 好後架啦 )
咁我問啦禍  o夷 , 咁我呢 我係邊呀 ?
佢話 你呀? 擺你係第三位啦 ^_^ ( 唔錯吧 )
之後咪一路繼續傾  直到佢話遲d打黎咁.. (之後仲有)
咁我等等下  都就黎出去飲  所以同佢玩sms  我話 唔做第三得唔得 ?
佢答話 你5想做? 我答 : 我想做the one姐
之後到左去飲個度 我地又傾番電話 我問佢 頭先個問題你有答案未呀? ^_^
佢話咩野問題 我答番佢話  頭先sms講個d 我究竟可唔可以做第一姐 ?
佢話 相處得耐咪有得升級囉 ! (雖然係咁 但係我都好開心下 )
到左今日 = =
我地放學之後又一齊行條小路同傾計咁
佢話答小巴 但係冇錢 我比左廿蚊散紙 ( coins ) 佢  
佢話如果冇我係度 真係唔知點 ( 正哂喇呢句 )
之後我地有say byebye 勁正 ( 雖然口頭上講 但係都好sweet囉 )
佢走左之後 我sd左兩次sms 一次打 " 拖手 "
佢應我 " ?? "  我話" 可以嗎 "
之後我打比佢  ( 一個幾鍾後 )
我地又吹水 , 傾傾下我問佢 頭先個答案你有答覆未姐 ?
佢問咩問題呀 ? 我話sms寫個個 ... 佢話有咩 ? 你sd 錯左下話? ( 明明sd左比你 0.0 )
之後又傾傾傾  我入升降機個時話轉頭打比你  但係之後打去又冇人聽 ( 佢行緊街 )
正在等她 7.7
作者: =生無可戀)-    時間: 28-8-2009 16:08
咁要睇你對佢個feel系點..
悶就有啦..你有你打..佢有佢悶.
一定會悶到佢既..
你約得佢出黎..5好悶親佢啦
表演!?''咁帶佢去唱k/睇戲囉..
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 28-8-2009 16:24
咁要睇你對佢個feel系點..
悶就有啦..你有你打..佢有佢悶.
一定會悶到佢既..
你約得佢出黎..5好悶親佢啦
表演!?''咁帶佢去唱k/睇戲囉..
=生無可戀)- 發表於 28-8-2009 16:08

我都想約佢九月一號去唱k  

跟住我fd問佢  佢話我怕醜 點做好 ?
作者: =生無可戀)-    時間: 28-8-2009 17:18
我都想約佢九月一號去唱k  

跟住我fd問佢  佢話我怕醜 點做好 ?
酷愛乂HotCha 發表於 28-8-2009 16:24

咁你做d令佢5會覺得你怕醜囉..
你想追佢嗎!?''
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 28-8-2009 17:33
梗係想追佢~

我講野成人怕醜  唔望佢
作者: =生無可戀)-    時間: 28-8-2009 18:19
梗係想追佢~

我講野成人怕醜  唔望佢
酷愛乂HotCha 發表於 28-8-2009 17:33

咁你要改下啦..
如果5系..好難追到佢嫁啵-.-''
多D傾電話/多D約佢出黎/傾下心事<<<呢樣最gd..
主動D..5系你就會後悔嫁啦=]
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 29-8-2009 16:17
同女仔傾計成日冇話題

自己又唔熟加拿大同美國生活 T^T

有冇資料可以提供下比我

我應該點樣 ~??
作者: 天下女女    時間: 29-8-2009 16:27
7# 酷愛乂HotCha
你知唔知佢平時鐘意做d咩或者有咩興趣?有既話,可以嘗試利用佢既興趣黎開話題.
作者: =生無可戀)-    時間: 29-8-2009 16:53
同女仔傾計成日冇話題

自己又唔熟加拿大同美國生活 T^T

有冇資料可以提供下比我

我應該點樣 ~??
酷愛乂HotCha 發表於 29-8-2009 16:17

5洗資料既..
你埋問下佢個邊生活系點..
比起hk黎講邊到最好呢!?
你話:如果有機會去到你個邊..你可5可以帶下我周圍玩..
仲有..5止系玩..我好希望可以一生一世咁陪你落去..
睇佢點回你xd
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 29-8-2009 19:41
好喇  我試下點做  唔該你
作者: =生無可戀)-    時間: 29-8-2009 20:03
好喇  我試下點做  唔該你
酷愛乂HotCha 發表於 29-8-2009 19:41

加油加油!!
我支持你..
作者: p445hkk20001    時間: 29-8-2009 21:14
支持 樓主
真係 無咩 加拿大, 美國既資料...
不過 她來 長往的嗎?
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 29-8-2009 21:33
好似話讀完中六 ( 畢業 ) 就番加拿大
作者: 細粒飯    時間: 29-8-2009 22:46
第1 我覺得你悶到佢
第2 追女仔係吸引既 唔使表現既 個人認為
第3 佢有難個時 你幫下人 再做一d令佢開心既野 加分
第4 我認為你同佢十畫都未有一筆
加油是也
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 29-8-2009 23:45
第1 我覺得你悶到佢
第2 追女仔係吸引既 唔使表現既 個人認為
第3 佢有難個時 你幫下人 再做一d令佢開心既野 加分
第4 我認為你同佢十畫都未有一筆
加油是也 ...
細粒飯 發表於 29-8-2009 22:46

當然佢只係第一年係度  我同佢又只係見過一次咁大把

但係我想快d搞店
作者: pkmancc    時間: 30-8-2009 17:49
5洗資料既..
你埋問下佢個邊生活系點..
比起hk黎講邊到最好呢!?
你話:如果有機會去到你個邊..你可5可以帶下我周圍玩..
仲有..5止系玩..我好希望可以一生一世咁陪你落去..
睇佢點回你xd ...
=生無可戀)- 發表於 29-8-2009 16:53

呢條友痴線嫁..唔好信呢o的傻仔..
邊會有女仔接受到d陌生既(唔熟既)男仔講d咁既野
睇清楚你自己咩身份先,,你記住你唔係同人地好熟,,
講埋d咁既野一間客親人就仆X..到時唔好話咩,做朋友
都幾難..可能去到見到就要閃咁你真係搵個條粉腸幫你玩鞋..
講真追女仔最忌死纏難打,,最忌心浮氣澡..你當人地係朋友先啦..
自自然然咁先溝通到嫁..我覺得好多情況其實係冇"男仔追女仔" 只有"女仔追男仔"
點解咁講呢,,好多傻仔好似我講個仔粉人咁 教壞晒人...唔知頭唔知路
亂咁UP,, 真係惹拳頭..
男仔係追人事實上要比個女仔睇自己既強野..樣衰O的咁講姐係"型比佢睇"
我諗你明我咩意思..冇話追呢回事..有.緊有既..但係少囉 我諗你應該明我咩意思
作者: pkmancc    時間: 30-8-2009 17:53
當然佢只係第一年係度  我同佢又只係見過一次咁大把

但係我想快d搞店
酷愛乂HotCha 發表於 29-8-2009 23:45

快d搞店?! 咩意思? 如果你意思想係快o的追到

咁我真係唔buy你..諗清楚你係咪中意佢..唔好追到手

就當人係毛..而家呢個社會就你因為多左好多呢類仆"佳"

整到風氣壞晒..破壞晒男士既形象..知唔知叫”即食麵”?

就係呢o的心態整出離 真係惹晒拳頭..sigh..
作者: p445hkk20001    時間: 31-8-2009 14:49
1年 係度
樓主,真係 有點難度....
就算 可以 係埋 一齊 都好快 變 異地戀
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 31-8-2009 17:04
1年 係度
樓主,真係 有點難度....
就算 可以 係埋 一齊 都好快 變 異地戀
p445hkk20001 發表於 31-8-2009 14:49

佢係第一年係度  離佢走既時間應該係得番幾年 !
作者: p445hkk20001    時間: 31-8-2009 21:10
佢係第一年係度  離佢走既時間應該係得番幾年 !
酷愛乂HotCha 發表於 31-8-2009 03:04 AM

GAG 唔到... 你係咪 想講 年幾?
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 1-9-2009 15:48
更新左d野 希望睇睇 !
作者: p445hkk20001    時間: 1-9-2009 16:44
佢 聽日都無人同佢講野,你咪 同佢 傾計...反正 你都有意思....
跟往 扮講笑 話 你昨天 話應成 同我行商場 係咪真架 @@''? 睇下佢 咩反應
作者: 尼那妮娜    時間: 1-9-2009 17:40
佢 聽日都無人同佢講野,你咪 同佢 傾計...反正 你都有意思....
跟往 扮講笑 話 你昨天 話應成 同我行商場 係咪真架 @@''? 睇下佢 咩反應
p445hkk20001 發表於 1-9-2009 16:44

最吾中意呢種男仔=]
講呢句反而女仔就會明你想溝佢
其實我覺得初初識既兩個星期,無特別印象就系最好既印象
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 1-9-2009 17:55
咁 問定唔問好呀 - -?
作者: 尼那妮娜    時間: 1-9-2009 18:00
咁 問定唔問好呀 - -?
酷愛乂HotCha 發表於 1-9-2009 17:55

其實我覺得佢果句明敷衍你,但理由吾一定系吾中意你
所以你可以一試,,,,留意時機好了
或者再等一下
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 1-9-2009 18:15
其實我覺得佢果句明敷衍你,但理由吾一定系吾中意你
所以你可以一試,,,,留意時機好了
或者再等一下
尼那妮娜 發表於 1-9-2009 18:00

睇黎而家只有我先算係比較同佢熟識

我諗佢都係當我講下笑 =,=

冇諗過我係真的
作者: 尼那妮娜    時間: 1-9-2009 21:02
睇黎而家只有我先算係比較同佢熟識

我諗佢都係當我講下笑 =,=

冇諗過我係真的
酷愛乂HotCha 發表於 1-9-2009 18:15

比著我會甘諗:
唉~~~睇黎又有一個男仔想追我
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 1-9-2009 21:13
比著我會甘諗:
唉~~~睇黎又有一個男仔想追我
尼那妮娜 發表於 1-9-2009 21:02

希望唔會咁喇 下話-3-
作者: william45678    時間: 1-9-2009 21:23
其實呢,樓主同佢都係識左冇幾耐姐,
樓主可以睇定D先同佢表白,
因為本人經常食檸檬,所以有少少心得既(不喜勿插),
其實你可以約下佢出下街或睇下戲都得,
不過要一班人先得(你應該明點解既),
不過隨你同佢越黎越熟,你可以嘗試單獨約佢,
到了某一個時段你就要表白架喇!
不過整個過程可能要1年-1年半!
所以樓主耐心同努力啦,我會長守此Post!(雖然我要會考!)
作者: 冰之飛雪z    時間: 1-9-2009 21:39
洗鬼==識左1個月都吾夠就單獨出,不過好fd甘解-0-(又係無經大腦..今日心情不佳,但呢個係事實)
作者: 尼那妮娜    時間: 1-9-2009 22:20
基本上都係
按兵不動>偶爾一兩句問候>一大班fd出街>單獨外出
作者: p445hkk20001    時間: 1-9-2009 23:01
最吾中意呢種男仔=]
講呢句反而女仔就會明你想溝佢
其實我覺得初初識既兩個星期,無特別印象就系最好既印象
尼那妮娜 發表於 1-9-2009 03:40 AM

扮下口花花姐....
同埋 樓主 都話 得佢同她 算熟d...
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 2-9-2009 15:25
你地都講得好岩  ~

我都認為係咁 唔好約佢單獨出去住  

但係我阿媽又唔比我平時出去同FD唱K呀個D活動

今日我偷偷地問左佢  你上次話應承同我出街禍  係唔係先?

跟住佢話 好呀   ( 我有D後悔我同佢講話講笑炸咁 ) 佢之後回我話 咁算= =  

我應該點呀 =,=?
作者: 尼那妮娜    時間: 2-9-2009 16:31
你地都講得好岩  ~

我都認為係咁 唔好約佢單獨出去住  

但係我阿媽又唔比我平時出去同FD唱K呀個D活動

今日我偷偷地問左佢  你上次話應承同我出街禍  係唔係先?

跟住佢話 好呀   ( 我有D後悔我同佢講話講笑炸咁 ) ...
酷愛乂HotCha 發表於 2-9-2009 15:25

回佢一句,,,下次有機會先再出啦=D
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 2-9-2009 16:44
時間已經過左 =,=  而家先同佢講番

聽日有機會同佢出apm買書  要點做 教下路thx
作者: 尼那妮娜    時間: 2-9-2009 16:46
時間已經過左 =,=  而家先同佢講番

聽日有機會同佢出apm買書  要點做 教下路thx
酷愛乂HotCha 發表於 2-9-2009 16:44

買什麼書?教科書嗎?
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 2-9-2009 17:35
買什麼書?教科書嗎?
尼那妮娜 發表於 2-9-2009 16:46

沒錯我地去買教科書 ~
作者: 佐野大大    時間: 2-9-2009 18:17
樓主有冇搞錯呀~
到佢話同你出街你就話講下笑..."
唔好又做埋d後悔野la唔該= ="
同佢表白左未呢@@?
如果未就計劃下la~
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 2-9-2009 21:11
樓主有冇搞錯呀~
到佢話同你出街你就話講下笑..."
唔好又做埋d後悔野la唔該= ="
同佢表白左未呢@@?
如果未就計劃下la~
佐野大大 發表於 2-9-2009 18:17

如何能夠計劃長遠的打算 ? 謝謝 =]
作者: william45678    時間: 2-9-2009 21:29
樓主呀!唔該你可唔可以用下你個腦呀!
唔好咩都問人,你冇經驗係正常既,
你唔試下諗下,你點溝女呀!
有時我地諗既野,唔一定係最好!
作者: 愛玩樂    時間: 2-9-2009 21:44
你覺得點做就點做,ku出去啦
佢話好呀之後你就冇反應?sosad,大好機會黎緊wo.....
作者: 佐野大大    時間: 3-9-2009 14:28
樓主呀!唔該你可唔可以用下你個腦呀!
唔好咩都問人,你冇經驗係正常既,
你唔試下諗下,你點溝女呀!
有時我地諗既野,唔一定係最好!
william45678 發表於 2/9/2009 21:29

對的,樓主...
我地係呢度只係可以俾d鼓勵你,開解下你..
而點做,係,可能可以俾下意見你甘,但唔係原完由我地教曬你
我覺得,你同個女仔熟d先表白,而且表白前要諗清楚
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 3-9-2009 15:56
岩岩又更新左D野 唔知得唔得呢今次
作者: 無名方士    時間: 3-9-2009 21:11

樓主可以用下你o既辦法 知道個女仔係邊到行街之類。

可以嘗試自己去遇下佢,睇下有冇緣,雖然方法很傻^^

但係對某部份人黎講確實有用xD,假若遇上3次成功後,祝你好運

另外當遇上的話題,請自己準備xD我相信你真係行動的話,大約都知果個地方附近有咩。

切勿被她知道你是故意。ths

個人意見= =
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 4-9-2009 14:31
終於都送左佢上小巴喇 好開心 但係都有唔開心
作者: p445hkk20001    時間: 4-9-2009 23:42
終於都送左佢上小巴喇 好開心 但係都有唔開心
酷愛乂HotCha 發表於 4-9-2009 12:31 AM

幸福>.< 不要介意 收獲少....
作者: william45678    時間: 5-9-2009 00:26
樓主,唔好在意你付出左好多,要回報返好多,
如果你仲係咁諗既話,你可以選擇唔好拍拖住,
因為你仲未成熟,唔適合拍拖!
作者: p445hkk20001    時間: 5-9-2009 01:41
其實 樓主 既 進展 幾好 幾 理想
作者: ┼明月新星↗    時間: 5-9-2009 08:51
9月4號佢無同你講byebye就姐係代表你係佢心入面仲未有地位
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 5-9-2009 14:01
we are friends =]
作者: 佐野大大    時間: 5-9-2009 14:55
我想知你到依家為止,同佢識左幾耐?_?
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 5-9-2009 15:09
我想知你到依家為止,同佢識左幾耐?_?
佐野大大 發表於 5-9-2009 14:55

大約就有8月23 識到而家都有 1個幾禮拜多掛
作者: p445hkk20001    時間: 5-9-2009 15:49
我覺得 應該 係有男朋友
佢無咩 必要 騙你
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 5-9-2009 15:51
我覺得 應該 係有男朋友
佢無咩 必要 騙你
p445hkk20001 發表於 5-9-2009 15:49
為什麼?! T^T
作者: 佐野大大    時間: 5-9-2009 20:18
大約就有8月23 識到而家都有 1個幾禮拜多掛
酷愛乂HotCha 發表於 5/9/2009 15:09

這麼一來他冇必要告訴你佢中意既人係邊個,如果再係甘同佢冇咩發展落去,不如係用情未係甘深既時候收手<-----這是我個人經驗
以上.
作者: p445hkk20001    時間: 5-9-2009 21:31
為什麼?! T^T
酷愛乂HotCha 發表於 5-9-2009 01:51 AM

你倒轉 黎睇
佢 點解 要騙你
你好明顯 就對佢 有好感
佢如果 喜歡你 根本 好易成功...

所以 佢根本 唔需要 騙你
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 5-9-2009 22:16
首先呢  佢話網友可以當半個男友呀 點算 T^T

要成功是不是要令她改邪歸正
作者: p445hkk20001    時間: 5-9-2009 22:18
首先呢  佢話網友可以當半個男友呀 點算 T^T

要成功是不是要令她改邪歸正
酷愛乂HotCha 發表於 5-9-2009 08:16 AM

好難lor
話佢 又唔好開口
又令對方 反感
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 6-9-2009 16:01
佢琴日話將電話卡冇錢 所以先冇回到我

佢話佢當d網友係半個男友 =,=  希望我可以令佢唔好咁啦
作者: 無名方士    時間: 6-9-2009 16:03
-.-由朋友做起比較好,先了解佢生活o既野,例如佢o既活動,鍾意o既野等等。

唔洗咁急進,偶然可以的話,買禮物俾佢氹佢開心xD

==重點受唔受又令一問題
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 6-9-2009 16:49
-.-由朋友做起比較好,先了解佢生活o既野,例如佢o既活動,鍾意o既野等等。

唔洗咁急進,偶然可以的話,買禮物俾佢氹佢開心xD

==重點受唔受又令一問題
無名方士 發表於 6-9-2009 16:03

現在的方向是要搞清楚佢的網戀
作者: 長宇八同    時間: 6-9-2009 17:08
let she go吧
都名花有主啦,,
登樓主可憐
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 6-9-2009 17:32
let she go吧
都名花有主啦,,
登樓主可憐
長宇八同 發表於 6-9-2009 17:08

何來也 ?
作者: 無名方士    時間: 6-9-2009 22:57
現在的方向是要搞清楚佢的網戀
酷愛乂HotCha 發表於 6-9-2009 16:49

即時話,佢宜家網戀又有個男仔?
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 7-9-2009 16:02
OKOK  我已經搞清楚哂所有野 ~

而家的現況是   有幾個男仔 ok 我鍾意佢佢已經知>? (排名 一至幾咁 我第三算幾好 =,=)

佢話相處得耐咪可以做第一咁話 ~
作者: 尼那妮娜    時間: 8-9-2009 08:06
總覺得現在的戀愛很兒戲
樓主小心戀愛容易談容易淡
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 8-9-2009 14:27
總覺得現在的戀愛很兒戲
樓主小心戀愛容易談容易淡
尼那妮娜 發表於 8-9-2009 08:06

我也希望這次戀愛是能夠長久至結婚階段吧

但現在是讀書時期  能否堅守卻很考雙方的耐心
作者: 佐野大大    時間: 9-9-2009 20:26
我也希望這次戀愛是能夠長久至結婚階段吧

但現在是讀書時期  能否堅守卻很考雙方的耐心
酷愛乂HotCha 發表於 8/9/2009 14:27

樓主唔好甘大希望,有d野唔你你心諗甘美好

作者: 酷愛乂HotCha    時間: 9-9-2009 20:34
樓主唔好甘大希望,有d野唔你你心諗甘美好

佐野大大 發表於 9-9-2009 20:26

我都明白呢d野   但係呢 佢對我點就唔知喇 !
作者: 白蕊贵    時間: 10-9-2009 18:50
免费移动手机短信群发器\QQ信息群发器/QQ邮件群发器,是目前最有效最快速的网络营销和宣传工具,!无需任何费用,无需上网,连接手机既可使用,电话:18957133923 qq: 877069323
详细信息:每小时发送6000-10000条不等,价格每台600元,使用方法:无须任何辅助设备,装好电池或连接电源后,有手机信号的地方均可使用,将要发送的短信内容编辑好后,用手机储存在卡上,然后从手机上取出卡放进群发器卡位,输入需要发送的号码段,机器将自行转换发送,因为本机的设计原理为高频使用无线通讯中的虚拟资源方式,所以发信不涉及任何费用。
短信群发器特点:::
*构造低廉:采用手机作为发送设备,无须连接电脑及互联网
*实用性强:可以稳定地(不断线)高速地发送*使用简单:操作极为简单,使用方便
*发送速度:正常情况下可达到:6000条/小时,最高时可达:10000条/小时
*:小巧简单:容易携带
电话:18957133923    qq: 877069323

作者: 白蕊贵    時間: 10-9-2009 18:51
免费移动手机短信群发器\QQ信息群发器/QQ邮件群发器,是目前最有效最快速的网络营销和宣传工具,!无需任何费用,无需上网,连接手机既可使用,电话:18957133923 qq: 877069323
详细信息:每小时发送6000-10000条不等,价格每台600元,使用方法:无须任何辅助设备,装好电池或连接电源后,有手机信号的地方均可使用,将要发送的短信内容编辑好后,用手机储存在卡上,然后从手机上取出卡放进群发器卡位,输入需要发送的号码段,机器将自行转换发送,因为本机的设计原理为高频使用无线通讯中的虚拟资源方式,所以发信不涉及任何费用。
短信群发器特点:::
*构造低廉:采用手机作为发送设备,无须连接电脑及互联网
*实用性强:可以稳定地(不断线)高速地发送*使用简单:操作极为简单,使用方便
*发送速度:正常情况下可达到:6000条/小时,最高时可达:10000条/小时
*:小巧简单:容易携带
电话:18957133923    qq: 877069323

作者: [''瘋    時間: 27-9-2009 22:51
禁樣樓主e家點樣?
作者: 酷愛乂HotCha    時間: 3-10-2009 00:12
而家好亂 .......  都唔知而家做緊乜

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ww3.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2