02099 發表於 3-11-2008 22:19:32

彈game彈到我喊囉

唔該識整既 幫幫我呀!!!

加埋我個系統

garrick123 發表於 4-11-2008 11:40:38

個人認為war3裝係c drive 會好d~
我都裝過係d drive..又係成日彈game~
你試下我個方法先~^^~

02099 發表於 4-11-2008 12:49:50

上樓既方法我試過啦/ \但都係成日彈[]

三毛俠 發表於 4-11-2008 18:35:15

= =呢樣野有時我都有不過唔會係咁彈- -

garrick123 發表於 4-11-2008 19:10:52

原帖由 02099 於 4-11-2008 04:49 發表 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
上樓既方法我試過啦/ \但都係成日彈[]
唔好down foxy個d檔,好多都唔原整~
你試下去 kyo 到down~你個系統冇野呀~
其實彈game可能係你玩d未完全Debug晒既圖~
好似有d 塔防圖咁~起某個塔就會彈game~
有d Bug會令你部機load唔到個程式既某幾個memory~
所以會彈game~你玩信長都會彈game既話就試下搵個個新既下載點~
再裝多次個warIII~

02099 發表於 4-11-2008 21:20:19

我搵過nakuz樂古 月光<---以上3隻都試過
一樣都係彈會唔會係我部機中左毒??

三毛俠 發表於 5-11-2008 10:59:54

down nakuz都係??''

garrick123 發表於 5-11-2008 13:49:35

樂古都唔可以話一定冇事~kyo 係專for war3 ~
所以去kyo 到down會好d~
都有可能係中毒~
(我唔係宣傳kyo....)[]

02099 發表於 6-11-2008 12:56:34

原帖由 garrick123 於 5-11-2008 13:49 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
樂古都唔可以話一定冇事~kyo 係專for war3 ~
所以去kyo 到down會好d~
都有可能係中毒~
(我唔係宣傳kyo....)[]

...哭   nakuz我都試過啦   咁我試下洗機啦

(題外話:我想問 vista幾錢左右隻碟正板因為我想轉vista)

garrick123 發表於 6-11-2008 23:08:45

原帖由 02099 於 6-11-2008 04:56 發表 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

...哭   nakuz我都試過啦   咁我試下洗機啦

(題外話:我想問 vista幾錢左右隻碟正板因為我想轉vista)
唔好轉vista....其實有好多問題架....
Vista 個版面靚,但係佢d設定唔實制...例如...上網連線打機有好多限制,要係個人帳號管理到整一大輪野先玩得......
你等下啦~新出既windows 7 好用好多~雖然係Vista既改良版,但係好多人用左之後都話好過Vistan 多~2010年到應該都出架喇,你都係用住XP先啦....[]
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 彈game彈到我喊囉