leongkwam 發表於 29-8-2008 21:42:54

Diablo (暗黑破壞神) 2...有kyo ser wo....(內有轉自kyo的教學

大家都玩過war3 la?
war3個ser...kyo終於出左Diablo2既ser la!
我唔算宣傳論壇la-w-
only宣傳下佢個ser...
因為真係好少人玩/.\
時多時少...可能d新手唔識玩-w-
大家可以用bt down下面果隻版本...唔洗key既
全自動...不過最後都要自己用程式將個D2+返個kyo ip
冇http版down..自己搵
要是喜歡...你可以係其他地方down....
我試過...用翻版既key註冊-w-
玩唔到正服...但係應該可以玩單機....或者可能都玩到kyo ser-w-

以下係加入kyo ser既教學(轉自kyo ser~~~

設定教學:

1.首先,建議你的主程式安裝資料片《毀滅之王》

2.使用BNetEditor(下載) 加入 KYO Illdian 伺服器地址bnet2.kyohk.net(如下圖):

KYO ser話要更新左先玩到...
但係唔洗既~~~
同埋有全地圖外掛...
還有d好正既教學
唔該親自去kyo個官網-w-(即係論壇...

以下係一d常見既問題-w-
方便下大家/.\

關於遊戲出現「we got a big error here」
很多人因為「we got a big error here」不能玩Battle.net,這是個d2loader的出錯提示。

什麼情況下會發生這種事? 當客戶端(d2)和bn server(d2gs)中間的數據包嚴重違規,d2loader無法正確過濾時會發生這種情況。
咁即係...你用左d唔岩用既外掛-w-
簡稱...你用左a貨

Vista既用戶可能會有認唔到版本既問題~請咁樣做la~

Vista用戶請將登入程式的相容性更改為98/NT,對於絕大部份比較舊的遊戲也需要更改相容性,請勿再重發問。

更改方法:

在登入程式按右鍵 > 內容 > 相容性

還有一個大問題...經常有d房入唔到....係房入面點npc冇反應...唔好狂點佢地-w-
會做成ser既負荷嫁....
同埋要是經常會回報錯誤...可能係寬頻問題~

M.Yin 發表於 29-8-2008 22:07:44

設定教學果到果張圖係死圖...[]

leongkwam 發表於 29-8-2008 22:09:23

係wo...
n分鐘前還睇到-w-
我家陣自己再整張出黎-w-
好快上傳到-w-

kinghim 發表於 29-8-2008 22:22:28

係唔係expansion版的..

化.龍 發表於 29-8-2008 22:26:42

我前幾日都dw左玩= =家陣先22lv,ACT3-5冇人同我過,又冇錢,自己玩又成日死(風德)
早知玩死靈法師= =   岩岩睇暗黑3既影片= =好正 期待暗黑3

leongkwam 發表於 29-8-2008 22:38:22

回復 5# 的帖子

唉...
我帶你-w-
比d勁裝你a_a
暗黑3...
咁不如玩住暗黑2等暗黑3-w-

挑機丫 發表於 29-8-2008 22:40:12

等d3好過[] [] []

化.龍 發表於 30-8-2008 03:26:08

原帖由 leongkwam 於 29-8-2008 22:38 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
唉...
我帶你-w-
比d勁裝你a_a
暗黑3...
咁不如玩住暗黑2等暗黑3-w-

我想玩死靈法= =but白骨定召喚死靈法師 勁d= =
死靈係咪全體咁+點- -   
暗黑3起碼09年尾先出啦= =玩住暗黑2等[]

leongkwam 發表於 30-8-2008 04:05:11

回復 8# 的帖子

有冇msn-w-
msn傾好d wo/.\
白骨既勁d...
不過你冇咩可能全點白骨吧-w-?
我唔跟易牙居...
我認為需要既技就點爆-w-
我有大把靚既死靈裝a_a
因為我之前玩死靈...
不過好難升/.\
(只係冇心機升-w-

挑機丫 發表於 30-8-2008 09:57:57

多唔多人架???
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: Diablo (暗黑破壞神) 2...有kyo ser wo....(內有轉自kyo的教學